Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bytosti vesmíru

Příspěvky

Galaktická rodina

12. 8. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Bytosti vesmíru

GERMAINE: Posílám k Vám pozdravy. Je potěšením, že mohu být opět jednou s Vámi. Tentokrát bychom Vám rád podal informace o základních fyzikálních genotypech Vaší galaktické rodiny. Pokud si pamatujete tak tyto informace jste od nás před nějakou dobou žádali. Tak plníme slib a nyní Vám předáme alespoň základní prvky na kterých však budete moci postavit Vaše budoucí aktivity.

 

Veliteľstvo Aštar

10. 8. 2009

| Komentářů: 3

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Jedna z najzaujímavejších a najzvláštnejších mimozemských skupín zo všetkých je Veliteľ Aštar a Veliteľstvo Aštar. Veliteľ Aštar je muž, ktorý velí Leteckej Divízii Veľkého Bieleho Bratstva, alebo Bratstva Svetla. Veliteľ Aštar a Jeho rozsiahla mimozemská armáda pracovníkov, ktorá číta vyše dvadsať miliónov, pracujú v blízkom spojení so Vzostúpenými Majstrami. Okrem dvadsať miliónovej posádky pod Jeho velením v našej slnečnej sústave, sú ďalšie štyri milióny členov a pracovníkov na fyzickej rovine.

 

Arkturiánský koridor - kroky 1 až 5

1. 8. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Mnohí z členov pozemskej posádky prišli z rôznych domovských svetov (hviezd/planét pôvodu) prijať pozemské vozidlo, aby mohli pomáhať v tomto veľkom kozmickom okamihu planetárneho vzostupu. Náš Koridor poskytuje navádzajúci lúč pomocou ktorého sa každý člen môže znova spojiť so svojim mutlidimenzionálnym JA. Arkturiánsky Koridor slúži ako hviezdna brána, riadiaca stanica, kontrolná veža taká aké máte na vašich letiskách. My sme rozbočovače, medzistanica pre všetkých interdimenzionálnych prieskumníkov. Všetci interdimenzionálny cestovatelia cestujú cez našu špirálu/koridor. Potom buď zostanú tu alebo pokračujú do ktoréhokoľvek hviezdneho systému ktorý je ich konečným cieľom.

 

Felíni (Lví lidé) - rodičovská rasa lidí

29. 7. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Bytosti vesmíru

ObrazekFelíni jsou jednou ze dvou základních ras našeho vesmíru. Přišli sem na pozvání od Zakladatelů. Když úspěšně dokončili jejich Univerzální Hru, skupina 45ti felinských dobrovolníků přišla do tohoto vesmíru pomoci sestavit a dohlížet nad stejnou hrou zde.

 

Bytosti Ra

17. 7. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Najúchvatnejší a vysoko duchovný kontakt prišiel prostredníctvom Carly Rueckert, Dona Elkinsa, Jamesa Allen McCartyho. Carla bola v telepatickom spojení s mimozemskou rasou ktorá sa volá Ra. Pristáli na Zemi približne pred 11,000 rokmi v rámci mimozemského poslania pomôcť Pozemšťanom pri ich duševnom a duchovnom vývoji. Geograficky sa sústredili hlavne na Egypt a Mayskú civilizáciu. Ra na seba odkazujú ako na spoločenský pamäťový komplex šiestej hustoty (tj. dimenzie, pozn. prekl.) Oni už nemajú fyzické telá. Oni sú Svetelné bytosti, hoci sú v prípade potreby schopní materializovať si telá.

 

Mimozemská sexualita a historie

15. 7. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Bytosti vesmíru

To je Germaine. Od té doby, co byly tato dvě témata propagovány, jsme se rozhodli je spojit. Jedním z témat byla otázka sexuality některých druhů, které jsou vám velmi blízké, ve vaší galaktické rodině a druhé téma bylo o galaktickém dědictví. Chystáme se vyprávět o některých sexuálních systémech několika národů, které jsou vám blízké. Tímto osvětlíme zvláštní společenské struktury, které každá z těchto národů má a dostanete tak trochu od obojího - galaktické dědictví i sexualitu..

 

Eridanus a civilizace v něm

15. 7. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Celkem je zde 7 planet. Kolem slunce C nejsou planety vůbec. 2 a 2 planety mají stejnou vzdálenost od sluncí A a B (2 roviny drah), jsou jinak vychýlené (celkem 4), nejbližší , tam je velmi čilý život, měsíce nemají, tyto 4 planety slouží k rekreačním účelům pro Achelany a Jargiďany. Je zde velmi bohatá příroda, ale nelze zde trvale bydlet, neboť je zde velké dusno a horko, pobývají hlavně v zimě.

 

Zpráva o motivacích mimozemských ras - část 1.

21. 3. 2009

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Existuje velký počet mimozemských ras o kterých je známo, že v současné době působí na Zemi a na lidskou populaci. V rozhovoru z roku 1998, Clifford Stone, penzionovaný seržant americké armády, který sloužil v armádě po 22 let a účastnil se tajných operací, které měly získávat havarované mimozemské lodě a mimozemské biologické entity (EBE) odhalil, že existuje na 55 mimozemských ras, které jsou známy americké vládě.

 

Zpráva o motivaci mimozemských ras-část 2

21. 3. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Bytosti vesmíru

V roce 1954, 20. ledna, se sešla delegace „lidsky vypadajících“ mimozemských ras s Eisenhowerovou administrativou v neúspěšném úsilí dosáhnout dohody o americkém programu termonukleárních zbraních. Očividně palčivou otázkou bylo to, že tato mimozemská rasa nebyla ochotná poskytnout technologii, která by mohla být využita vojensko průmyslovými zájmy, které v Eisenhowerově administrativě převažovaly, čímž se nastavil tón pro pozdější mimozemsko lidský dialog.

 

21 DALŠÍCH SOUSTAV a jejich planet..

28. 2. 2009

| Komentářů: 3

| Rubrika: Bytosti vesmíru

Máme tu jedny prastaré náboženské spisy, jejichž skutečné stáří nikdo netuší!

Pocházejí ze sanskrtské literatury a jejich autorem je zřejmě Srí Vásadétam, tentýž, jenž je považován za vydavatele Mahábháraty. Šrímad Bhágavatam považují odborníci za nejdůležitější z osumnácti hlavních purán a nesporně patří k nejstarším historickým spisům v Indii.