Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Filozofie II

1. 3. 2011

 Jak velký je vesmír a galaxie? Rozpíná se nekonečně?

Vesmír se neustále rozpíná…

Pokud má každá květina svůj čas rozkvětu, co ty, které ještě nezačaly kvést? Nechci to s nimi vzdávat a dělám vše, co jim pomůže se probudit. Mohu nabízet pomoc či asistenci i když jsem o to nebyl požádán. Cítím, že mnoho lidí bylo zmanipulováno systémem a jsou neschopni přijímat informace. To jim zabraňuje činit v tomto životě vědomá rozhodnutí.

Ti, kteří nechtějí rozkvést v tomto životě, rozkvetou v dalším. To je přesně to, co dělám svými videi. Poskytuji informace. Lidé se ale pak musí rozhodnout SAMI, zda chtějí takové informace pustit k srdci, či ne.

Je pravda, že jako lidé se můžeme inkarnovat pouze 108krát na tento svět a pokud se nenaučíme, co máme tak příště musíme jít zpět a jako duše se inkarnovat do zvířat a přijít o všechna ega a příště se inkarnovat znovu jako nerost. Ptám se, protože jsem toto četl a nejsem si jistý, že by to mohla být pravda. Četl jsem, že máme pouze 108 příležitostí k inkarnaci a nyní se blížíme ke konci a pohybujeme se v závěrečných číslech (107).

To je absolutně špatná informace. Každá duše má neomezeně životů, podle rychlosti učení a podle toho, co se duše chce naučit. NEMŮŽETE určit počet životů. Je to individuální. Každý je individualita. NE stroj s datem trvanlivosti.

Znáš soubor knih „Handbook for the New Paradigm“? Jsou publikovány Georgem Greenem. Měly mu prý být předány Plejáďany a jsou volně dostupné na internetu. Strávil jsem mnoho času jejich čtením a opravdu rád bych slyšel, co si o nich myslíš.

No to je zajímavé, ale podle mého názoru jsou napsány příliš komplikovaně a to lidem nepomůže. Pravda je vždy jednoduchá a všichni by jí měli být schopni porozumět.

Co je Mantra?

Jak říkám ve svých videích, všechno je energie a všechno je frekvence. Myšlenky, slova, barvy, tvary, fyzická hmota, jemná hmota, VŠECHNO je energie. Mantry jsou slova, která mohou pomoci vytvořit zvukovou frekvenci. Ale fungují pouze díky tvým emocím a tvé energii. Takže pokud jsi nenávistný, můžeš k sobě přitáhnout bytosti z nízkých astrálů. Některé mantry jsou ze starodávných časů, darovány mimozemšťany, některé jsou channelingově seslány ze světelné strany, některé jsou seslány z temné strany a většina z nich jsou pověry, vytvořené lidmi za celá ta léta. Dokonce zpívání je mantra. Když zpíváte písně s láskyplnými texty, vytváříte energii lásky. Když zpíváte písně s negativními texty… hádejte, co vytváříte. Proto říkám v mých videích, neposlouchejte negativní, temnou, agresivní hudbu.

Jsou lidé světla takoví díky genetice nebo proto, že jejich duše je stará a moudrá? Někdy se bojím, že jde o genetickou manipulaci vyšších bytostí a ne o inkarnaci duší.

Lidé, kteří jsou pracovníky světla, jsou duše s většími životními zkušenostmi z jiných životů. Jde o duše, které prožily životy na vyšších planetách a vědí o cestě světla. Většina duší na Zemi jsou nezkušené duše, které se dosud inkarnovaly na planetách jako je Země s racionálním myšlením. Nemá to nic společného s genetikou. Genetika pouze reaguje na tvé vědomí. Proto jsou někteří lidé stále zdraví a někteří stále nemocní. Jak říkám v mých videích, kosmická energie LÁSKY a SVĚTLA Existence (boha), dokáže vyléčit cokoliv, pokud jí máš v sobě dostatek. Ale protože jsou Pozemšťané zmateni v technologické společnosti nudou, nenávistí, arogancí a drogami, nedokážou cítit energii Existence a žijí zbytečný život. Proto si lekci zopakují v příštím životě.

Co je Karma?

Karma je univerzální zákon příčiny a důsledku. Všechno co děláš se ti vrátí. Ať už v tomto, nebo v příštím životě.

Co jsou černé díry? Doopravdy existují?

Černé díry jsou vstupní brány či hvězdné brány do jiné dimenze.

Je pravda, že všichni mají strážného anděla nebo i více než jednoho, kdo se o ně stará?

To, čemu Pozemšťané říkají „strážný anděl“ je pouze jejich vyšší já, které má každý.

Kdo nebo co vymazává paměť duše?

Ty sám.

Jak můžeme poznat náš životní plán?

Sleduj svůj každodenní život a znamení v něm.

Jak poznám, jestli jsem mimozemšťan nebo ne. Jaké jsou druhy mimozemšťanů?

Jak říkám ve svých videích, znalosti přicházejí skrze skutečné zkušenosti. Takže pokud je to součástí vašeho životního plánu, budete mít takové zkušenosti nehledě k tomu, co si myslí vaše racionální mysl. Duše, SKUTEČNÉ já, plán zná.

Bylo mi řečeno člověkem, který neustále pracuje s mimozemšťany, bytostmi a různými energiemi, že v sobě mám přítomnou Plejáďanskou energii. I když cítím silné napojení na to, co o Plejáďanech znám, nemám o tom žádné další informace.

Jak říkám v mých videích, mnoho mimozemšťanů se inkarnovalo na Zem, aby pomáhali v období transformace… Někteří o tom vědí, někteří ne a někteří se právě probouzejí…

Vím, že bychom se měli navzájem milovat ale měl by jsi nechat člověka/věc/zvíře zabít tě protože to je boží záměr, nebo zabít v obraně, abys zachránil něčí nebo svůj život, protože tu osobu miluješ a ceníš si svého života?

Jenom proto, že jsi duchovní, neznamená, že musíš dovolit ostatním, aby ti ubližovali. Máš právo na sebeobranu.

Takže mé osobní vědomí duše zde vždy bylo a vždy bude? Může se někdy stát, že není v jednotě s centrálním vědomím? Je to rozdílný pocit?

Jak říkám v mých videích, všichni jsme napojeni na kosmické centrální vědomí. Všichni jsme součástí Existence. Jediná věc, kterou cítíš je jednota s Existencí.

Víš, odkud přichází „nová“ duše nebo jak se vyvine?

Něco takového jako „nová“ duše neexistuje. Všechny duše zde byly již od počátku, aby se mnohokrát reinkarnovaly a nepřetržitě získávají zkušenosti a učí se. Získáváš zkušenosti jako nerosty, rostliny, zvířata a lidé. Existují duše, které se dokážou učit rychle a jsou velmi moudré a také existují duše, které se učí pomalu a jsou nedospělé a ignorantské.

Každý musí žít ale také chce dosáhnout cílů, které si stanovil před inkarnací, ale co když povýšení není součástí životního cíle? Můžeme poté být stále povýšeni, protože by přeci šlo o svobodu volby?

Jak říkám ve svých videích, každý má svůj vlastní čas, kdy se chce něco naučit, nebo kdy postoupí na vyšší úroveň. Je spousta životů, mnoho planet. Žádné osobní rozhodnutí, kdy je připraven na posud vědomí. Něco jako „nějaké povýšení“ neexistuje. Existuje MNOHO „povýšení“, protože jsi vždy více vyvinutý a stále je se co učit. Země není jediná, kdo prochází transformací. KAŽDÁ planeta prochází MNOHA transformacemi.

Jaké to je, když potkáš své vyšší já? Jak ses cítil? Co sis myslel?

LÁSKU

Jaké to bylo, když jsi se probudil? Když jsi věděl že VÍŠ? Byl to pomalý proces s malými uvědoměními?

Je to proces, který prochází mnoha životy. Není to něco, co přijde jednoho dne.

Mám pár otázek ohledně minulých životů: Mají něco společného s déja vu? A jsme to v minulých životech my, nebo jiné ego/jedinec?

Deja vu může přijít na základě vzpomínek z minulých životů, ale také ze vzpomínek ze snů. Vzpomínek z astrálních cest. V každém životě, tvé skutečné já, tvá duše, je stejná. Pouze tvé fyzické tělo a chování se v každém životě mění, podle úrovně vědomí a zkušeností, které chceš prožít.

Velmi miluji svou ženu a děti. Přijde čas, kdy se všichni budeme muset vyvinout. Chci se zeptat na uvědomění mé rodiny. Co když má žena nechce porozumět tvým informacím. Nejvíce ji rozčiluje pravda o Bohu. Její srdce je plné lásky a já chci stále být se svojí rodinou až přijde čas, abychom postoupili.

Každý má svoji vlastní úroveň vědomí a svůj vlastní čas a rychlost učení. Každá květina má rozdílný čas rozkvětu. SKUTEČNÉ JÁ, DUŠE ví, co se kdo potřebuje naučit. Nižší já, racionální pozemská mysl má často rozdílná přání. Ale jakmile opustíš fyzické tělo, duše, tvé SKUTEČNÉ já ví, co je nejlepší a co dalšího se potřebuješ naučit.

Zdá se, že je mnoho dobrých informací o vzestupu ale existují tací, kteří za jejich poskytnutí berou peníze. To je podle mě špatně a vědomosti by měly být k dispozici všem, aby se duše probraly co nejdříve. Nejde tedy náhodou o další iluzi z dílny temné strany? ,

No, taková informace by měla být zdarma. Ale pokud někdo pořádá seminář v jiné zemi, musí zaplatit celý pobyt, prostory, ubytování, cestu… Takže cena za seminář by měla být dostupná pro každého a zároveň by měla stačit na zaplacení cesty. Ale pokud má někdo vlastní prostory, neměl by za vnitřní rozvoj brát peníze. Pouze pokud někdo chce něco darovat. To je dar – druh dobré energie, kterou ti někdo dává.

Jak si mohu před inkarnací vybrat své tělo?

Když jsi duše, máš jiné porozumění života a víš, co je potřeba pro získání zkušeností. Takže si volíš kdy, kde a jak se budeš inkarnovat. Existuje mnoho planet, mnoho možností.

Karma znamená, že špatné věci, které se mi dějí v tomto životě je karma, kterou jsem si vytvořil dříve? Jak mám napravovat něco, když si ani nepamatuji, co jsem udělal (minulý život)? Musíme vyřešit všechny karmické záležitosti než budeme moci přejít na vyšší frekvence vědomí? Jak můžeme vyřešit karmu?

Ano, musíš se zbavit špatné karmy, aby ses dostal do vyšších dimenzí. To je kosmický zákon. Jinak by vyšší dimenze byly chaotické a špinavé jako ty nižší. Jak změnit špatnou karmu na dobrou karmu popisuji ve svých videích. Žít v LÁSCE.

Alaje


Překlad: probuzeni.blogspot.com

Zdroj: ee.dunres.sk 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář