Jdi na obsah Jdi na menu
 


Felíni (Lví lidé) - rodičovská rasa lidí

29. 7. 2009

Felíni jsou jednou ze dvou základních ras našeho vesmíru. Přišli sem na pozvání od Zakladatelů. Když úspěšně dokončili jejich Univerzální Hru, skupina 45ti felinských dobrovolníků přišla do tohoto vesmíru pomoci sestavit a dohlížet nad stejnou hrou zde.

ObrazekFelíni jsou dvounohá rasa 12 až 16 stop vysoká. Jejich kůže je pokryta něčím na způsob jemného ochlupením, a přestože nemají srst, [they do have manes] a jak muži tak ženy mají dlouhé vlasy.

Barva jejich očí se pohybuje od modré ke zlaté a mění svou barvu tím jak dospívají. Také se mění ze zlatohnědé barvy na bílou.

Celkový temperament felínů je srdečný, živý a intelektuální. V průběhu dospívání začnou být více zádumčiví, introspektivní a dobrotivé povahy. Stařešinové jsou ctěni za jejich moudrost, soucit a rozhled.

Jako rasa jsou si vzájemně extrémně blízcí a mají velký smysl pro fairplay. Ženy jsou ctěny a respektovány rovnoměrně s muži. A opravdu je jim typická jejich velká zvědavost a [inquistitive].

Zakladatelé jako součást Univerzální Hry předali felínům jako jejich domov novou planetu v konstelaci Lyry. Felíni ji pojmenovali Avyon. Není to přesná výslovnost, ani spelování, ale je to dostatečně blízko. Skutečné jméno není možné do angličtiny přeložit.

Avyon byla rajská planeta s horami, řekami, potoky a oceány. Tato modrá planeta byla velmi podobná naší vlastní současné Zemi formou a rozličností vegetace a životních forem.

Když felíni přicestovali, byli v éterické formě, a tedy počali fázi vývoje fyzického těla, ve kterém by mohli obývat planetu. Po mnoha milionech let vyvinuli lva a jiné kočkovité šelmy a začali se do těchto forem inkarnovat.

Jako součást plánu část původních felínů zůstala v éterické formě a poskytovala inkarnujícím vedení. Byli by ekvivalentem Christos beings naší současnosti. Uvědomte si, že toto byla 3d planeta a jakmile se éteričtí felíni inkarnovali, padli by pod závoj amnézie, která je součástí fungování 3d planety svobodné vůle.

Jak čas ubíhal a skrze bezpočetné cykly inkarnací felíni vyvinuli línii, která chodila vzpřímeně a znovuzískali vědomí jejich éterických protějšků díky periodickým inkarnacím těchto éterických felinů a DNA z dvounohých opičích savců, kteří se na této planetě vyvíjeli také.

S DNA z opičího savce byli felíni schopni nabýt lidštějšího těla a zároveň si ponechat většinu z charakteristik tváře a jiných částí těla felínů. Bylo to tímto křížením, kterým dosáhli jisté fáze, kdy vznikla línie známá jako Královská línie Avyonu, nebo Domov Avyonu.

Tito éteričtí felíni pokračovali v inkarnacích nejen kvůli vylepšování DNA, ale i učit a trénovat vé vícerozměrných principech, aby se jejich bratři a sestry nezasekli v ne-vědomém zvířecím inkarnačním cyklu. Felíni se, jak můžete vidět, na Avyonu vyvíjeli velmi podobným způsobem jako lidé tady na Zemi. Jediný rozdíl je, že lidé se zasekli ve zvířecím cyklu.

Jednou vědomí felínů narostlo dostatečně co do počtu, aby se mohli ujmout odpovědností ochránců planety jejich domovského světa. Nadále se vyvíjeli a nakonec vyvinuli techniku pro cestování ve vesmíru a warpovou technologii. Jejich éteričtí bratři a sestry jim nadále sloužili jako rádci.

Mnoho z nich se stalo genetickými inženýry (specialita Felínů) a začli pomáhat s vývojem životních forem různých druhů pro planety a hvězdy ve vesmíru. Někteří z nich se stali velkými vesmírnými průzkumníky a vědci různých oborů.

Bylo to během tohoto údobí vývoje, kdy felíni zaměřili svou pozornost na dvounohého savce, kterému toho tolik dlužili, a počali program genetického křížení a vylepšování, který by jim dal vědomí, a v průběhu vytvořili nový druh, který je znám jako Lidé.

Po mnoha křízeních a genetických vylepšení vznikl adamický člověk. Byly dvě větvě, červenovlasá byla více rázná a energetická a platinově blonďatá větev spíše dobrotivá a introspektivní.

Po mnoha tísíci letech byli felinolidští hybridé v královském rodu hojnější než čistokrevní felíni. Nicméně to byl plán.

Čistokrevní felíni se stali prastarými předky lidí a pouze genetické stopy zůstaly jako upomínka na toto vzájemné propojení. A přestože tato genetická vazba mezi felíny a lidmi byla moderním člověkem zapomenuta, felíni zůstávají v našem vědomí jako vznešený tvor hodný našeho respektu a lásky. Felíni jsou stále milující a nápomocní ochránci jejich genetického potomka.

Zdroj: sirver.neutral.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pěšany

skuča,26. 11. 2010 10:07

gíásrtýgsuzetgfuzstevburtfvuzsvufzsvufzzxdbfuxgufgbxuidgbvxuzfdgffdghdfgtdsfgd