Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další lodě

23. 6. 2009

 

Dne 8.5.2009 v obci Prachovice pozorovali jsme já a moje kolegině pohybující se vesmírnou loď...

Byl to strašně zvláštní pocit. Jako by se vám nad hlavou rozpohybovala jedna z nejjasnějších hvězd na obloze. Nebo respektiv, to, co se nám jen před minutou jevilo jako hvězda se najednou začalo naprosto přímočarým a plynulým pohybem pohybovat směrem na východ. Pak se to zastavilo a pak znovu dalo do pohybu. Moje kolegině, která neví o UFU nic, si s tím dobu lámala hlavu a myslím, že dosud neví, jak si to má vykládat. Nu, trochu jsem ji popostrčila, ale spíš jen tak letmo jako ze srandy.

Pak se začalo rozednívat a jedna lod zůstala vyset vysoko na obloze a svítit jako ta nejjasnější hvězda ukazující nám cestu na obchůzce a další lod se postavila přímo k místu východu slunce a tam svítila jako jasná známka vítání nového dne.

Bylo to úchvatné. Naše telepatické spojení bylo velmi jasné a krásně jsem cítila tu nádheru a onu něžnost, se kterou vítali nový den spolu s námi, ačkoli z jejích úhlu pohladu se to jistě jevilo úplně jinak. Byl to doslova kouzelný východ slunce.

Děkuju za to. Ahoj''

PS: Stalo se to v časovém rozmezí 4:30 - 5:00 hodin.

§§§

Caja96

§ caja96 - 08. 05. 2009 16:18)

Já před tejdnem viděla taky.A poprvé jsem viděla létající talíř tak z blízka z blízka,byl jen padesát metrů nademnou.Prostě zážitek :)

§ Ezendiel - 09. 05. 2009 08:04)

to si snad ani vsnu neumim predstavit, tak blizko? To je nadhera..Super

§ Samael - 09. 05. 2009 11:17)

Ale když jsi viděla lod tak zblízka, tak ji dovedeš asi dobře popsat. Můžeš nám tady napsat, jak vypadala zhruba?

§ (Caja96 - 09. 05. 2009 12:53)

Podle mého pozorování byl spodek lodi naprosto přesný kruh.Vidla jsem loď jenom ze spoda,takže,nemůžu popsat clkoví vzhled.byla to dole naprostá jednolitá plocha,bez jakýkolich výstupků,no prostě to vypadalo,jako by to tak "vyrostlo a nemělo to žádnou rýhu,no prostě nic.Ten talíř byl hodně malej,z mého pohledu by se tam vešli dva lidi,možná tři,ale to bytam neměli moc prostoru.Byl úplně celý černý a co bylo zvláštní,nevrhal odlesky,vůbec žádné odlesky,pořád stejná barva,ani když se naklonil tak se nic nezměnilo.Uff,snad to stačí.:)

§ Ezendiel - 09. 05. 2009 13:40)

to byl asi ten bezpilotny. a jak sto vnimala? dosel Ta pozdravit ? jako zakruzil nad Tebu nebo jen preletal? Bylo to vnoci nebo pres den?

§ caja96 - 09. 05. 2009 14:14)

takoví neklid.Podbný mě jímá vždy když se vracím domů a mám tam průšvih o kterém ještě nevím.Tenhle neklid byl ale příjemější.Možná se to dá trochu přirovnat k cestovní horečce(mimochodem,teď ho mám taky,akorát nevím z čeho).Byl soumrak a pak mě něco jakoby pobízelo,abych zašla za chalupu,protože vedle mě seděl nevlastní táta.Cítila jsem,že se něco stane.No a pak se vyřítil zvuk,ale né že by pomalu zesiloval,prostě okamžitě naskočil,tak to mě opravdu nakoplo a vážně sem šla za tu chalupu.No a tam si prostě jen tak visel,když jsem se dostala pod něj,tak ztlumil zvuk,pak pár minut vyčkával a pak zvuk úplně přestal a odletěl.

§ Samael - 09. 05. 2009 15:40)

Tak to je super! Zřejmě tam byl kvůli tobě. Já ty světla z lodí vidím jako takový trojuhelník... a protože neexistuje hvězda trojuhelníkového tvaru, tak je tímto rozeznám. Myslím, že to jsou větší lodě a že ten optický tvar trojuhelníku tvoří ty tři koule ve spodku lodě. No je to velká vzdálenost, ale prý je zatím dál nechci pustit :-)Ale jinak ty jo, co se týče tvého zážitku, tak to blahopřeju... já bych se asi přecejen trošku obávala, no je to přecejen nezvyk. :-)) Jen tak dál a až zas něco uvidíš, klidně písni. Čusík!!

§ Andromeda - 11. 05. 2009 12:53)

Téda, to je hezký. Ale asi bych se taky bála, člověk nemůže vědět, kdo v tom talíři je, že:-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář