Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kruhy v obilí

1. 6. 2009

019_400                                   001_400

     
                                                         nakreslila Satu

Otázka: "Drahý Kryone: mohl bys vysvětlit kruhy v obilí? Jaký je jejich původ? Jaký je jejich význam pro lidstvo? Jak můžeme interpretovat jejich symboliku? Jsou spojené s interdimenzionalitou? Jak jsou vytvořené a kým?"

 002_400

Odpověď: Řeknu vám zatím jen toto:
1. Definitivně interdimenzionální.
2. Lidmi, ale z jiného času.
3. Symbolika je založena na 12-kové matematice. (ne 10-kové)
4. Jejich sdělení pomáhají vytvářet pokoj na Zemi.
5. Ano, mnohé jsou podvod.
                                                          (přes Lee Carrolla, www.kryon.com)
THOTH
"Kruhy v obilí jsou vytvořeny silnými magneto-sonickými(zvukovými) poli, která jsou vytvořena a vycházejí z krystalového nástroje na palubě specifického druhu energo-světelných lodí, zvaných Mark-Korhas.Tento typ lodí je jednoduše točící se magnetické pole tří proťatých silných energických mřížek.
Piktogramy jsou moduly spirituálního programování vytvořené tak, aby nás navrátily do původní svaté představy Země, od které jsme se oddělily před mnoha eony. Lodě tohoto typu přicházejí z Plejád a jsou obecně zodpovědné za kruhy v obilí, ale některé jsou výtvory z Orionu a jiných hvězdných světů. Orioňavé a Plejáďané patří do skupiny bytostí z několika hvězdných systémů, které společně navigují pohyb této planety to vyšší zóny reality Nové Země. Je to toto konkrétní hvězdné seskupení, které zprostředkovává  přenos těchto obrazců s vysokými světelných kódy do magnetických obalů, které jsou poté zabudované do biologických forem vegetačního materiálu obsaženého v obilných kruzích.
Pozorovány citlivým zdrojem vědomí (třeba člověkem:-), tyto obrazce spustí velké rotační posuny mozku na mozkovém stonku/páteřním sloupu, což umožňuje rozvoj vědomí v komplexu mozek-mysl pozorovatele. Mozek člověka mírně rotuje na mozkovém sloupu stejně jako květina, když se orientuje za sluncem. Všechny stimulační formy napomáhají tomuto pohybu. Samozřejmě, většina stimulů, kterým jsme vystaveni nás neuvádí do Svatého Matrixu, ale do nižšího matrixu zemského vědomí.
Z toho vidíme, že všechny formy léčení, bez ohledu na modalitu, v podstatě posunují náš mozek kousek blíže Svatému Matrixu, totéž platí o obrazcích a energetických formách obilných formací.
Energetická pole, která jsou vytvořena v obilných kruzích jako důsledek magneto-sonického procesu vyzařují magnetické hypersíly a zvukové proudy, které mohou být velmi příjemné a uzdravující pro někoho, a pro jiného příliš silné, záleží na elekto-magnetickém a karmickém poli jednotlivého člověka." 
                                       (přes Maiu Christianne Malliku, www.spiritmythos.com)
 
HATHORS

"Z naší perspektivy supervodivá pole, která souvisejí se Zemí se budou množit, ať už v důsledku seismické aktivity, kruhů v obilí nebo elektromagnetických anomálií. Z naší perspektivy tento fenomén je způsob, jakým komunikuje sama Země. Většina kruhů v obilí, které jsou pravé (ne ty falešné) jsou formou interdimenzionální komunikace Země samé. Některé z nich jsou projevem interdimenzionálních bytostí komunikujících se Zemí. Tyto druhy obilných formací jsou jako podpisy, živé záznamy interdimenzionálních konverzací mezi zemí a interdimenzionálními návštěvníky.

 Země, jako vědomá bytost není jen součástí svého solárního systému a Mléčné Dráhy, ale též hlubokého prostoru, který vaše fyzika  ještě není schopna zaznamenat. Země se pohybuje směrem nahoru ve vývoji vědomí. Je jako serpent, jako had, který svléká starou kůži. Není to něco, čeho by se měly duchovně vyvýjející se individuality obávat. Je to mimořádná příležitost zakoušet hyperdimenzionální fyziku v praxi, neboť jak se množí superkonduktivní (supervodivá) pole ve své nejrůznější formě, můžete se těmito energetickými stavy nechat unášet do vyšších a intenzivnějších stavů vědomí. Jsou velmi reálnými dvěřmi do vyšších dimenzí Země. Jsou pozvánkou, abyste zanechali svoji oddanost povrchnímu vědomí, doslova i obrazně, a abyste vstoupili do zvláštní záhady a pozoruhodného narození Nové Země."                 

                                       (přes Toma Kenyona, www.tomkenyon.com)

 KRYON

Otázka: "Drahý Kryone, i když akceptuji přechod na metrický systém, v práci stále používám dvanáctkový systém (inch, feet) každý den. (USA) Bohatost starého systému doplňuje náš jazyk a kulturu a mě připadá nenahraditelný."

Odpověď: Je zde několik problémů. Metrický systém je dobrý pro veřejnost, takže je asi dobré "přidat se k nim". Je praktické mít vše v jednom systému založeném na 10-kovém základu. Je to též méně matoucí pro denní počítání a chápání tekutých množství, atd. Je to také důležité pro vědu. Přemýšlej o tom, Americká sonda by se dostala na Mars, kdyby nebylo metrických/nemetrických zmatků. /1999 - klimatická družice Mars/. Jeden z důvodů, proč ti chybí ta bohatost starého systému je, že ti připomíná, v čem jsi vyrůstal, ale též, protože kříčí 12-kový základ ! Podívej se: Tvoje pravítko má 12 inčů, a yard má 3 feety. Odpovídá to přírodě, která je celá založená na 12. Když zkrystalizuješ kapku vody, bude mít 6 hrotů. Prohlédni si sněhovou vločku a zjistíš, že má 6 nebo 12-kový základ. Biologové vědí, že DNA je ve skupinách po 4 a 3, západní hudba ma 12 půlkových not mezi oktávami. Váš kompas má 360 stupňů a nejstarší věda na planetě pracuje s 12 domy nebo skupinami aktivit kolem pohybu planet. Podívej se do daleké minulosti a zjistíš, že stará civilizace (Sumerové) ji též používali. Je to intuitivní, ale jak už jsme řekli, je těžší pracovat s těmi, kteří počítají na prstech a nohama :-)

 


www.cestydusi.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář