Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ag-Agria

17. 7. 2009

Ve všem chaosu vždy byla vyvažovací energie. Je to převládající síla Světla a pokračuje v růstu a její odkrytí na Zemi. Více z vás začíná chápat jakou úlohu Světlo hraje, a nadnáší mnoho z těch, kteří by jinak byli svrženi do bahna. Musela být naděje a světlo na konci tunelu, jinak by selhalo odhodlání jít neustále dál. Cenou je příležitost pro osvícení, přestože se to může zdát mnoha lidem vzdálené. Je pravdou, že dokud nebudou pochopeny současné okolnosti bude převládat nejistota. Temnota by raději, aby nikdo neviděl žádnou možnou cestu z jejich nepokojů, kterou vytvářejí, ale vy začínáte být schopni rychle prohlédnout jejich intriky a záměry.

Vrtalo vám někdy hlavou, jaký impulz pohání temnotu dopředu? Je to energie, která byla připojena k Zemi před mnoha eony času v minulosti. Dějiny vaší galaxie jsou jedny z galaktických válek, které byly relativně nedávno překonány. Vaši spisovatelé sci-fi se napojují na tyto energie a odtud berou svou inspiraci. Není možné na něco myslet, aniž by to již existovalo (?!?!, to znamená že fantázia je skutočnosť!, pozn. Zayko5), přestože jiní mohou tvrdit opak. Války byly zaneseny do toho hvězdného systému z dob odlišné doby než je teď. Maldek, který je nyní součást pásu asteroidů, byla prosperující planeta s velkým počtem obyvatel. Mars měl také obyvatele na svém povrchu, o kterých vaše sondy v nedávných časech nalezla důkazy.

Války byly vedeny přimárně na obloze, protože tyto civilizace byly velmi pokročilé v jejich technologii včetně vesmírných lodí. Existovaly zbraně hromadného ničení a byly použity a v trvajících bitvách byl Maldek zníčen. Mars se stal skoro neobyvatelným a Marťané buď opustili svou planetu nebo se přesunuli do podzemních měst. Obě tyto planety budou obnoveny jako součást očisty hvězdného systému, protože všechny včetně Země jsou zapojeny na přípravy pro osvícení.

Energie skrývající se za těmito událostmi jsou Drakoniánské a jejich přisluhovačů, do čehož patří jiní plazy, kteří v minulosti navštívili Zemi. Jejich plán byl ovládnout galaxii pro sebe a byli ve snaze získat co chtějí poněkud nelítostní. Vaše prastará historie bude hovořit o návštěvách od ET a bitvách na obloze, které byly zaznamenány. Toto jsou ovšem to co byste mohli nazvat interní záležitosti poslední doby způsobené konflikty mezi členy Anunnaki. Důkazy jejich přítomnosti na Zemi je stále možno vidět na Blízkém východě, kde jsou stopy po použití atomových zbraní.

Anunnaki jsou cestovatelé v čase, skoro jako loupežníci pracující čistě sami pro sebe, a použili lidi na Zemi pro svoje potřeby. Díky jejich mystickým a pokročilým schopnostem bylo pro ně snadné oklamat lidi tak, aby je považovali za Bohy. Díky míru vyhlášenému v této části galaxie se nyní přeorientovali na Světlo a jsou připravení vynahradit odčinit zmanipulování lidstva. Evoluce funguje tak, že pokud jiné civilizace zasahují do jiné skupiny, připoutají se k nim dokud není karmické spojení pročistěno. Víte, že úplně to samé platí mezi kterýmikoliv jednotlivci.

Přestože je v této galaxii mír, na Zemi jsou stále pročišťovány staré energie. To je důvod, proč vaši vůdci podobné vibrace jsou odrazem minulých časů. To, co se odehrává na Zemi, je očišťování od posledních pozůstatků negativních energií ze zašlých časů. S nimi se vám zároveň vracejí lekce z vaši poslední minulosti, a doba, ve které se nacházíte je opakování té, která přivedla Atlantidu ke své záhubě. Je pár z vás, kteří nebyli součástí civilizace atlantidy v nějakém období v minulosti, a mnoho z vás tam bylo, když nakonec klesla do Atlantického oceánu. Tyto vzpomínky se občas vynoří z vaše podvědomí.

Stejně jako jednotlivci i celé civilizace pokračují jejich cykly zkušeností dokud se nenaučí lekci, kterou představují. Vyrůstali jste spolu a nyní jste dosáhli bodu, kde vaše Světlo nedovolí tem u moci vás znovu zníčit. Temné energie již nadále nemají tu moc a protože se vytrácí snahy vás ovládat zákonitě selhávají. To je důvod, proč my z Galaktické Federace jsme k vám přišli, protože to nepředstavuje vměšování , neboť je to na vaši prosbu a rovněž ujistit se, že bude uskutečněn plán pro Zemi. Vždy jsme vám byli nablízku a připraveny pro tento čas, kdy vás budeme moci pozvat se k nám připojit. Právoplatně můžete mezi námi zaujmout místo jako další člen Federace, které zde v této Galaxii bude zastupovat mír a přátelství.

Jsme vaši Ochránci a mnoho z toho, co jsme pro vás již udělali, vám není známo. Sledovali jsme vaši evoluci celé eony času a často vás návštěvovali na Zemi v dobách, kdy pro to byly vhodné energie. Máte o tom mnoho příběhů o kontaktu s našimi zástupci a dokonce je můžete najít i ve vaší Bibli. Teď když jste nyní dlouho v kosmickém věku jste byli schopni uvažovat myšlenku mimozemských návštěvníků objevující se u vás skrze různá období vaší minulosti. Mnoho našich lodí teď vidíte na obloze a bude jich čim dál víc, protože se rapidně blíží čas otevřeného kontaktu. Je čas, abyste se posunuli dál, a je nám ohromnou radostí, že moment našeho příchodu je již téměř zde.

Já jsem Ag-agria a bylo mi potěšením poskytnout trochu více světla o vaší minulosti. Nakonec vám bude vše zpřístupněno a rádi uslyšíte o vašich minulých výpravách, neboť mnoho z vás přišlo na Zemi z jiných planet za hranicemi tohoto hvězdného systému. Jste s námi propojení více než si to v současné době uvědomujete. Brzo bude veškerá pravda odhalena a pomůžeme vám s přepisem vaší historii, protože to je to k čemu skutečně došlo. Zjistíte, že jako malé děti jste byli vedeni podél vaší cesty, a my vás ochraňovali před mnohými nebezpečími, abychom zajistili, že zde budete pro toto finále. Přináším pozdravy a lásku od těch, kteří jsou zapojení do stejného dobrodružství jako vy.

Díky Ag-agria

Zdroj. www.sirver.neutral.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář