Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bashar-základní plán života

23. 4. 2009

Bashar je mužský člen civilizace Essassani z 5. dimenze. Celá Essessani civilizace je založena na bezmezné lásce, radosti, následování svého nadšení, být totálně ne-odsuzující a akceptující oprávněnost a rovnoprávnost každému jednotlivému členu společnosti.

Bashar je extrémně nadšený - až téměř do podoby karikatury! (je potřeba ho slyšet!) Přesto má nesmírně rychlou mysl, milující srdce, je úžasný šprýmař, a samozřejmě má důkladné pochopení reality.
 
Základní plán struktury existence.
 
1. Existuješ (Jsi - I AM).
Kdyz existuješ teď, tvoje existence je věčná:
Vždy jsi existoval a vždy budeš existovat. Můžeš změnit formu, ale existuješ stále. Takže...začni relaxovat.... budeš tady pořád.
 
2. Část je celek a celek je část.
Stejně jako každá malá část hologramu obsahuje informaci celého hologramu, stejně tak jsme všichni propojeni. Všechno je vskutku jedna totálně propojená "věc".
 
3. Co vydáš, to se ti vrátí.
Fyzická realita je ve skutečnosti zrcadlo: Tvoje fyzická realita je pouze odraz toho, čemu nejvíc veříš, že je pravda. A jako v zrcadle, fyzická realita se nezmění dokud ty se nezměníš první (dokud nezměníš, čemu nejvíc veříš).
 
4. Jediná konstanta ve vesmíru je ZMĚNA - kromě prvních tří postulátů, které se nikdy nemění.
Takže...nejlepší by bylo rovnou si zvyknout na nekonečně se měnící Stvoření. Užívejte si jízdu! Serfujte na změnách!

To je celé! Jakákoli další zkušenost po těchto základních ve vaší realitě je kombinací těchto čtyř principů. Všechno, co zakoušíte je manifestací vašeho pochopení jich a vašich schopností jasně a vědomě využít těchto čtyř principů. 

Autor: Satu ; www.cestydusi.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář