Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utajované a zatajované?

Příspěvky

Skrytá pravda za světovým zadlužením

25. 6. 2011

| Komentářů: 3

| Rubrika: Utajované a zatajované?

 „Chcete-li být otroky bank a platit si náklady svého vlastního otroctví? Pak je nechte vytvářet peníze…“ Josiah Stamp, guvernér Bank of England, 1920

 

Společnost pro osvícení a transformaci

10. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

 Tento channelling byl předán na půdě Organizace spojených národů v New Yorku, 

v pátek, 13.listopadu 2009
Tento channeling byl upraven [Leem a Kryonem], aby poskytl čtenáři jasnější pochopení. Často se stává, že živý channelling obsahuje energii, kterou tištěné stránky přenášet nemohou. Navíc byl tento channelling předáván ve španělštině, proto bylo mnoho krátkých vět, přepracováno tak, aby byly čitelnější. Proto si užijte toto vznešené poselství předané v New York City v OSN.
 

Pokud se mimozemšťané objeví...

11. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

 Situace kolem návštěvy či přítomnosti mimozemských civilizací na Zemi je poměrně hodně zamotaná. Různé formy a druhy UFO se intenzivně začínají objevovat po celém světě a díky moderním technologiím se téměř okamžitě dostávají k milionům diváků v méně či více uvěřitelné formě (odkaz). Přicházejí písemné zprávy od „dobrých“ mimozemšťanů, kde se nás ptají, jestli se mají ukázat (odkaz). OSN hbitě reaguje a volí svého mluvčího pro jednání se zástupci mimozemských ras (odkaz). Nyní dokonce největší světoví byznysmeni začínají jednat o tom, jak na našich hvězdných přátelích vytřískat co nejvíc peněz (odkaz). O televizních filmech, či seriálech ani nemluvě (odkaz).

 

WikiLeaks připravena odhalit válku USA versus UFO v Jižním oceánu

22. 12. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

 Nová zpráva, která dnes obíhá v Kremlu, byla připravována pro prezidenta Medveděva Ruskými vesmírnými silami (VKS) 45. divize vesmírného řízení a říká, že WikiLeaks v nadcházejícím uvolnění materiálu tajných depeší uvádí podrobně, že Američané byli od roku 2004 „zaměstnáni“ jakousi „válkou“ proti UFO se základnou na nebo blízko kontinentu Antarktidy, zvláště v Jižním oceánu.

 

UFO se údajně zajímá o americké jaderné rakety

29. 9. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Mimozemšťané už několikrát přistáli u základen amerických jaderných raket a deaktivovali je. V pondělí to na tiskové konferenci ve Washingtonu tvrdil expert na UFO Robert Hastings. Odvolal se přitom na četná svědectví členů personálu, kteří jaderná sila obsluhovali.
 

Skuteční mimozemšťané a dezinformační kampaň

10. 4. 2010

| Komentářů: 8

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Dnes stojí lidstvo na křižovatce: buď budeme skrze ignoranci, války a konflikty pokračovat v ničení Země a tvorů kteří ji obývají, nebo dosáhneme stavu duchovního osvícení a společenské zralosti a vzájemnou provázanost. Pokud ne, pak mocné technologie zůstanou v rukou lidí, kteří se noří do ignorance, předsudků a konfliktů. Tento stav však nemůže existovat společně se stavem jednoty. Pokud si člověk tuto jednotu s druhými uvědomí, nemůže již páchat zlo na druhých.

 

CHEMTRAILS - Jsme opravdu nedobrovolní účastníci nebezpečných pokusů s počasím a klimatem?

25. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

V závěru svého předchozího článku jsem nenápadně nakousl téma, o němž se také v poslední době hodně mluví - chemtrails. Objevilo se již poměrně dost lidí, kteří tvrdí, že se nad našimi hlavami děje řádově již několik let něco, o čem by se nám snad ani nesnilo. Některá letadla prý záměrně ve vysokých výškách vypouštějí do ovzduší příměsi kovů jako například barium nebo mangan, které mají po použití v určité výšce postupně přispívat ke zpomalování globálního oteplování. Zásadní problém na celé věci ale je, že pokud jsou tyto praktiky opravdu využívané, jak někteří tvrdí, pak se za cenu marné snahy poručit větru dešti bezohledně hazarduje s naším zdravím i s životním prostředím jako takovým. Barium i další prvky, které se do příměsi údajně přidávají, jsou totiž většinou těžké, toxické kovy, které mohou našemu zdraví po dopadu na zem silně škodit.
 

Naša práca s Tajnými Silami Galaktickej Federácie

19. 1. 2010

| Komentářů: 1

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Tajná vláda alebo Rada Zahraničných Vzťahov a Trilaterálna Komisia úplne ovládali ET Technológie pred minulým letom keď sme Mark a Ja s Ramom pracovali s Galaktickou Federáciou na operáciách pre vyčistenie Planéty od Negatívnych ET technológií, ich Lodí a zostávajúcich Plazov a Drakov.

 

SOUČASNÁ UFOLOGICKÁ SITUACE V ČESKÉ REPUBLICE

11. 12. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

V České republice existuje několik skupin badatelů zabývajících se zkoumáním otázek souvisejících s jevem UFO. Nejznámější je projekt „Záře“ (Praha) a KPUFO Klub Psychotroniky a UFO (Plzeň) a několik dalších menších skupin, jako např. Ufoklub „Záblesk“.

 

Steven Greer – List Obamovi!

7. 12. 2009

| Komentářů: 3

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Drahý Prezident Obama, Od polovice 1950-ich rokov operovali utajované projekty spojené s mimozemskými záležitosťami mimo ústavne vyžadovaného dohľadu a kontroly Prezidenta a Kongresu. Toto vytvára smutnú a pretrvávajúcu hrozbu pre národnú bezpečnosť USA a globálnu bezpečnosť a mier. Dôsledky tejto záležitosti sú také, že žiadny aspekt života na Zemi nebude neovplyvnený jeho Odhalením.