Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bývalí členové kongresu budou vyšetřovat mimozemský fenomén

17. 4. 2013

Přestože vozítko na Marsu nabídlo hledání důkazu existence mimozemského života na této planetě, přihlásili se bývalí členové Kongresu, že se budou účastnit občanského slyšení ohledně odhalení mimozemské přítomnosti přímo zde na Zemi a kolem ní.

Kongresmanky Darlene Hooley a Lynn Woolsey se připojí k senátorovi Mikovi Gravelovi, k další kongresmance Carolyn Kilpatrick a kongresmanovi Merrill Cookovi, aby vyslechli a podrobili otázkám 40 badatelů, aktivistů a svědků z řad armády, agentur a politiky. Budou je oslovovat kvůli důkazu mimozemské přítomnosti nyní, v našem světě.

Občanské slyšení ohledně dalšího pokračování Disclosure (Odhalení) se bude konat v Národním tiskovém klubu ve Washingtonu, DC mezi 29. dubnem a 3. květnem 2013. Budou se používat stejné protokoly jako při kongresním slyšení a vše bude doplněno 30 hodinami svědeckých výpovědí, otázek a odpovědí.  

Byla součástí lidské rasy od poloviny 20. století i mimozemská přítomnost, ne-li napříč celou historií lidstva? Občanské slyšení ohledně odhalení se snaží dosáhnout toho, co 45 let zanedbával Kongres – tedy odhalit fakta, obklopující nejdůležitější otázky této tématiky .
"Mottem pro tuto nebývalou událost je: Pokud Kongres nedělá svou práci, udělají to občané," uvedl zakladatel Paradigm Research Group a občanského slyšení, výkonný producent Stephen Bassett, dodávajíc: "Právě proto se badatelé a svědci po celém světě spojují dohromady, aby se zúčastnili na této události, která bude také základem pro nadcházející dokumentární film Truth Embargo."

"Nyní je na čase odložit toto embargo na pravdu ohledně mimozemské přítomnosti",  tvrdí Dr. Edgar Mitchell, astronaut Apolla 14 a mezinárodní mluvčí pro občanské slyšení o Odhalení.

Kompletní informace čtenář nalezne na stránkách občanského slyšení o odhalení: www.citizenhearing.org

Žádosti o rozhovory se svědky, členy výboru, Dr. Edgarem Mitchellem nebo s Stephenem Bassettem směřujte na: 

CHD Media Contact Janet Donovan
(202) 904-1035 
creative.enterprises.int@gmail.com 

Občanské slyšení o Odhalení je projektem Paradigm Research Group.

Kontakt:
Stephen Bassett
PRG@paradigmresearchgroup.org 
202-215-8344

8. dubna 2013, tisková zpráva Exopolitical Institute a PRG
Překlad: Karel Rašín

 



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/byvali-clenove-kongresu-budou-vysetrovat-mimozemsky-fenomen/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář