Jdi na obsah Jdi na menu
 


CIA použila dálkové nazírání za účelem studování Pyramid a obyvatel Marsu

3. 4. 2019

Odtajněný dokument Ústřední Zpravodajské Služby (CIA) ukazuje, že v roce 1984 tato agentura zaměstnávala dálkové nazíratele, či pozorovatele, kteří se zaměřili na to, jak vypadali jisté oblasti Marsu staré milion let. Dálkovým pozorovatelům, kterým nebylo známo, že předkládané souřadnice souvisí s Marsem, popisovali, že vidí pyramidy, futuristické technologie a velmi vysokou, lidsky vypadající civilizaci, která čelila hrozící přírodní katastrofě.

Co dělá dokument CIA skutečně nevšedním je fakt, že pozorovatelům neznámé souřadnice zahrnovali oblast Cydonia (Mars), kterou na své misi fotila sonda Viking v roce 1976. Cydonia se stala slavnou poté, co byla v její části nalezena tvář, ruiny města a pyramidy.

První zmínka o umělých strukturách nalezených v Cydonii se datuje 5. října 1977, kdy National Enquirer uvedl článek nazvaný „Vyfotografovala NASA ruiny starobylého města na Marsu?“ Stojí za připomenutí, že Enquirer byl bulvár veden Gene Popem, členem CIA, který byl trénován v psychologické válce.

Cílem Popa a šéfa National Enquireru bylo zakrýt pravdu tím způsobem, že uvolňovali příliš senzační příběhy od pochybných zdrojů, které budou široké veřejnosti pro smích. Následkem toho, každý vědec nebo akademik, který by chtěl vyšetřit tak senzační objev, by byl vystaven posměchu od svých kolegů z branže a koledoval si o zničení své kariéry.

Nicméně, kompetentní výzkumníci stočili svou pozornost k novým kontroverzním obrázkům pořízených Vikingem, ve kterých byla opět nalezena jak „Tvář na Marsu“, tak sousední ruiny města nazvané „Incké Město“, včetně pyramid.

Cydonia (Mars): pyramidy a tvář

První objektivní analýza dat z Vikingu byla zveřejněna v roce 1982 v Omni Magazínu badatelem a elektrotechnickým inženýrem, Vincentem DiPietrem a počítačovým odborníkem, Gregory Molenaarem. Jejich článek z roku 1982 byl výňatkem z jejich 77 stránkové knihy nazvané Neobvyklé Marťanské Povrchové Útvary, která vyšla téhož roku. Brzy nato tuto dvojici následovali další nezávislý badatelé, jako například Richard Hoagland, který v roce 1987 vydal svou knihu Monumenty Marsu: Město na Hraně Věčnosti.

Co nám tento krátký přehled historie obrázků Cydonie pocházejících z Vikingu říká je to, že zatímco výzkumníci jako DiPietro, Molenaar nebo Hoagland byli zesměšňováni ostatními za své analýzy a závěry, CIA velmi pozorně celou situaci studovala.

Odtajněný dokument CIA potvrzuje, že dálkové nazírání, či chcete li pozorování, bylo touto organizací bráno vážně jako cokoliv jiného. Významné finanční částky napomáhaly studiu dálkového pozorování, jakožto užitečného nástroje ve sběru informací.

Závěrem bylo, že dálkové nazírání je natolik přesná metoda, že je doporučována pro další oblast výzkumu, jak ukazuje následující odtajněný spis CIA, datován do 9. května roku 1984.

Mezi nejpřesnější dálkové pozorovatele popisované v materiálu CIA patřil slavný Ingo Swann. V jeho knize z roku 1998, Průnik, Swann rozsáhle popisuje jak CIA využívala jeho paranormálních dovedností, o nichž hovoříme jako o dálkovém nazírání.

Jeden úkol z roku 1975 odhaluje pokus o špionáž tajné základny na Měsíci, řízené jednou, či více mimozemskými civilizacemi. V páté kapitole Swann vzpomíná, jak pomocí dálkového pozorování sledoval Měsíc pro jakýsi Axel / Axelrod a sdílí tuto věc s důstojníkem CIA.

Kapitola 5
Humanoidi na Marsu

Zpět v práci. Axel mi dal souřadnice na Měsíci, každé představovali specifické části povrchu Měsíce. Na některých nebylo vidět nic, než měsíční krajinu. Ale na těch ostatních? – Nu, panovali zde nějaké zmatky a já vnímal spoustu toho, čemu jsem ani trochu nerozuměl. Mnoho z obdržených informací jsem načtrl a popsal co jsou zač, či čemu se podobají. Axelrod, bez jakýchkoli komentářů, bral všechny mé náčrtky a už jsem je pak nikdy neviděl.

Našel jsem věže, stroje, světla různých barev, podivně vypadající „budovy.“ Našel jsem mosty, na jejíž funkčnost jsem nepřišel. Jeden z nich se klenul ven – a nikam nevedl, s ničím se nespojoval. Bylo tam mnoho kopulí různých velikostí, okrouhlé věci, věci jako malé talíře s okny. Ty byli uskladněny, či zaparkovány hned vedle stěny kráteru, někdy i v jeskyních, někdy v čemsi, co se podobalo letištním hangárům. Měl jsem problém odhadovat velikost. Ale některé z těch „věcí“ byli velmi veliké.

Vzhledem k účinnosti metody, kterou CIA používala, není překvapením, že tato organizace zaměstnávala další takto neuvěřitelně senzibilní lidi s cílem zjistit co nejvíce o původu pyramid a dalších uměle vybudovaných struktur na Marsu, konkrétně v oblasti Cydonia.

Protokol, který byl použit při schůzích je popsán hned na druhé straně dokumentu CIA, který je datován na 22. května 1984.

Zalepená obálka byla subjektu přiložena před rozhovorem. Rozlepena nebyla dřív, než rozhovor skončil. V obálce bylo 3×5 karet s následujícími informacemi.

(Ilustrace) Podoba marťanů

Planeta Mars.
Požadovaná doba o níž máme zájem
1 milion let před Kristem

Vybrané geografické souřadnice, uvedené jako požadované, byli slovně podány subjektu během pohovoru.

Zbytek dokumentu CIA (od strany 3 až 9) je přepisem odpovědí a otázek týkajících se míst a časových period, jež byly nazíratelům dány (v roce 1984 byli těmito pracovníky pouze muži). Dálkový pozorovatelé jsou označeni jako „SUB“, tázající „MON“

Toto je co dálkový pozorovatel popsal poté, co mu byla položena první otázka:

MON:   (Uběhlo 10 minut, jsme připraveni začít.)*  Tak dobře, použijeme-li informace z obálky, pojďme se teď na ně naprosto soustředit, použij ty informace z obálky, soustřeď se… soustřeď se na: 40.89°N, 9.55°W

SUB: ……………….. Chci říct, že se to podobá ah… vypadá jako nějaký… vidím to trochu šikmě, je to pyramida nebo pyramidový základ. Je to velmi vysoké a nachází se to v … ve velmi poničené oblasti.

Tyto souřadnice byli vybrány z oblasti Cydonia a ihned poté dálkový pozorovatel popisoval nějaký druh pyramid nacházejících se v údolí. To je pozoruhodné potvrzení pro badatele, kteří nalezli na snímcích z této oblasti to samé, tedy Pyramidy.

Dálkový pozorovatel dále odpovídal na otázky týkající se tamější populace, jež stála před rozsáhlými geologickými otřesy, které nastali zhruba před milionem let. Popisoval tuto civilizaci jako velmi vysoké a hubené lidi, kteří hledají záchranu před ničivými změnami prostředí, k nimž patřila i velmi prudká bouřková činnost.

MON:     Řekni mi něco o těch, kteří během té strašlivé bouře spí.

SUB:  ….. Ah… velmi…vysocí opět, velmi obrovští… lidé, ale jsou hubení, oni vypadají hubení díky své výšce a oblékají se do něčeho jako, k čertu, je to jako opravdu přiléhavé hedvábí, ale není to takový ten létající typ, kdy to na vás plandá, je to dokonale padnoucí. Marsovská civilizace umírá a společnost si je toho vědoma:

MON:   Jdi blíž k jednomu z nich a zeptej se ho, jestli by ti o nich neřekl víc.

SUB:    Jsou to starodávní lidé. Oni jsou.. oni umírají, je to minulost a jejich čas nebo věk nadešel.

MON:   Řekni mi o tom víc.

Mars: letecká mapa

SUB:   Berou to velmi filozoficky. Oni hledají, ah… hledají cestu jak přežít, ale nedaří se jim to.

Marťané čekají na to, aby mohli někam odcestovat a tím přežít. Někteří jsou schopni utéct do vzdálených oblastí, pravděpodobně mimo planetu, jak ukazuje následující pasáž.

MON: Na co ostatní čekají?

SUB:  Oni jsou, ah… zjevně byli … byla tam skupina nebo parta, která odešla hledat, ah… nové místo k životu. Je to jako když dostávám příliš informací, jsem totálně přehlcen…porušení, narušení jejich životního prostředí. Selhává příliš rychle a ta skupina odešla někam, někam na dlouhou výpravu hledat nový domov.

Pokračujeme tím, že dálkový pozorovatel líčí něco, co jasně připomíná vesmírnou loď, na kterou prchají přeživší aby cestovali před milionem let na jinou planetu.

MON: Dobře, když ostatní odešli a tito lidé čekají, kde ti ostatní zmizeli, jak opustili tohle místo?

SUB:   Dostávám otisk, dojem o… ah, nemám zdání co to k čertu je. Vypadá to jako vnitřek velké lodi. Vypadá to, že jsou uvnitř ohromné lodi. Velmi kulaté, okrouhlé zdi a lesklý kov.

MON:  Následuj je na jejich cestě a zjisti, kam jdou.

SUB:   Cítím, vidím, že jsou na opravdu šíleně vypadajícím místě, kde je mnoho vulkánů a plynových kaps a podivných rostlin, je to velminestálé místo, přirovnal bych to jako jít z pánve na smažení přímo do ohně. Zdejší rozdíly jsou, že je zde mnoho vegetace, která ostatní místa nemají. A taky jiný druh bouřek.

Předchozí řádky popisují něco, co velmi připomíná Zemi v tehdejší době. Utekli tedy opravdu před zhruba milionem let Marťané na Zemi a opustili za sebou pyramidy a další ruiny v Cydonii?

Dodatek: Toto je první díl série článků o daném tématu. Další díly najdete na www.suenee.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář