Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokračuje ofenzíva proti kabale jejíž obrana se rozpadla, ale ...

23. 1. 2014

Pokračuje ofenzíva proti kabale jejíž obrana se rozpadla, ale ještě jsou možné jisté nepříjemné incidenty

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

6-1-14

benjamfulford-blue-new-1-.png

Porážka kabaly musí pokračovat až do svého konce s koncem roku 2014 a bude na ně vyvíjen neúprosný tlak, až do knečné porážky. Během prázdnin Nového Roku, různé druhy osob z milice Spojených Států, velké ryby z lóže P2, funkcionáři Pentagonu, funkcionáři CIA a jiní dali velmi jasně najevo skrze kontakty se Společností Bílého Draka jejich záměry udělat přesně toto.

Problém, se kterým se mnoho z nich potýká je ten, že neví jakým způsobem vést své kroky tak, aby byly jejich akce čisté a legální. Z tohoto důvodu, první bulletin r.2014 bude pojednávat o specifických individuích a organizacích, které je třeba odstavit od moci a vlivu.

Například, jeden očividně poddajný cíl je rodina Sulzbergerů, která vlastní New York Times. Nechtějí psát pravdu nebo nechat jejich novináři, aby psali pravdu o vraždě přibližně 3000 osob bydlících v Ney Yorku 11. září 2001, a tak se z nich stali trestně zodpovědní pomahači tohoto masového atentátu. Donutit je začít psát a informovat pravdivě o této události by byl jeden ze způsobů, jak rozbít odmítání korporátních médií informovat o tomto zvěrstvu.

Další mediální magnáti, kteří se můžou být trestně vinní jako komplicové masových vražd včetně presidenta studií Walta Disneye, Michaela Eisnera, presidenta Time Warner, Geralda Levina, presidenta Viacom, Sumnera Redstona, a hlavu Washington Post, Katherine Meyer Graham. Tyto osoby potřebují, aby se jim velmi jasnými termíny řeklo, aby začali informovat pravdivě nebo půjdou do vězení; pakliže jsou soudní autority příliš zkorumpované pro to aby zasáhli, mimosoudní akce pak bude ospravedlněna.

Potom je tu skupina známých teroristických mozků jako jsou exporadce Národní Bezpečnosti Zbigniew Brzezinski, ex poradce Pentagonu Richard Perle a jiní vysocí neokonzervativci jako Wiliam Kristol, Elliot Abrams, Kenneth Adelman a Robert Kagan. Tito lidé jsou skutečným ohrožením pro lidstvo a musí být zbaveni svých míst.

Toto jsou pouze nějaké příklady určité třídy lidí, které by žádný civilizovaný a ušlechtilý národ neměl dovolit nechat na svobodě. Z jistého vojensko – strategického pohledu, navíc, pro osvobození Spojených Států od mafiánské kontroly sabatejských fašistů jsou nezbytné následující akce:

1) Obsadit a znárodnit 12 filiálek Junty Banky Federálních Rezerv

2) Provést audit v Senátu a Kongresu a uvěznit všechny, kteří byli podpláceni

3) Sesadit soudce Nejvyššího Soudu, kteří dovolili, aby podvodné volby G. Bushe Jr. byly dokončeny

4) Zavřít Korporaci Spojených Států Amerických a obnovit Republuku Spojených Států Amerických

5) Znárodnění jakékoliv banky, která prováděla obchody s podvodnými deriváty

6) Propustit všechen personál v armádě a tajných agenturách, který byl podplácen

7) Odpustit všechny veřejné y soukromé dluhy

8) Započít s obnovením Spojených Států s měnou, která bude emitována vládou (bez daní a potřeby dluhu)



Toto všechno je důležité pro osvobození lidu Spojených Států Amerických od režimu, který je vykonáván skrze otroctví dluhu, podplácení a vydírání a vražd ze strany jedné mafiánské rodiny.

Jestliže to prezident Barack Obama neudělá, bude propuštěn, což je matematická jistota.

Vypočítalo se, že, každá osoba na zemi je propojená s jakoukoliv jinou osobou skrze 8 osob, skrze přátele přátel, pro to, abychom mohli dělat to co se děje skrze přímý kontakt s osobami, které známe a kterým věříme a tvorbě akčních sítí.

Pamatujte si, že jediná jistá a relativně bezpečná forma komunikace jsou vzkazy, které přijdou přímo do ruky, napsané rukou. Nic digitálního není jisté, a většina verbálních konverzací, je nyní monitorována. Jestli chcete hovořit s jistou dávkou soukromí, vyjděte z dosahu mobilních telefonních sítí, posaďte se někde na okraj vodopádu, nebo někde uprostřed rušného veřejného prostoru, plného lidí. Vaše kreditní a vůbec bankovní karty I mobily, všechno může sloužit jako prostředek k odpodlouchávání, tak je radši nechejte někde jinde.

Nakonec si zapamatujte, že ilegální okupanti mafie Vlády Spojených Států se komcentrují v New Yorku, Washingtonu, los Angekes a Chicagu.

Obklíčená kabala je ještě schopná dělat nebezpečné a nepříjemné věci a je tedy potřebná extrémní pozornost. Nejreálnější zůstávají výhrůžky masívního teroristického útoku jsou pořád v platnosti, a to hlavně proti Tokiu a Olympijským Zimním Hrám v Soči v Rusku.

Vláda Spojeného Království a Obamův režim dali ozkaz svým agentům, aby kooperovali s Ruskem v tom směru, aby se zabránilo troristickým útokům proti Olympijským Hrám. Britové zažili vyhrůžky teroristickými nukleárními útoky proti Olympijským Hrám v Londýně a ty proti Rusku vypadají podobně. Nicméně, už jen proto, že velká část terorismu proti Rusku byla zorchestrována nacistickou frakcí ve vládě USA, není tedy úplně jasné, jestli je vůbec tahle pomoc vítána.

V Japonsku, vyhrožují opakovaně gnostičtí ilumináti tím, že nechají explodovat nukleární bombu v Tokiu. To budí obavy, protože japonský ministr, který má na starosti nukleární reaktory a životní prostředí Nobuteru Ishihara, je členem sionistického apokaliptického kultu Makuhari. Tento kult je jedním z mnoha, které byly vytvořeny sionisty, stejně jako sionistické křesťanství, víra v planetu X, Nibiru, fotonový pás..atp., všechny na stejné téma, že velký počet obyvatel planety vymře, ale jen několik málo vyvolených věřících se zachrání.

http://alltheemperorsmen.com/nuclear_fascism.html

Stejně tak Abe (japonský prezident), je propojen s náboženstvím Unie Moonistů, kteří mají ranč blízko Bushova ranče v Paraguayi. Tato skupina je zapojená, mezi jinými delikty, do převážení drog a zbraní. Abého režim je fašistická vláda vytvořená prostřednictvím ukradených voleb a je řízeno náboženskými fanatiky, kteří přijímají rozkazy sionistických mafiánů. Toto je skutečně nebezpečná a politováníhodná situace.

Nicméně, Abého a jeho režim jsou více zranitelní vůči tomu, čemu chtějí věřit, protože ti co ho ovládají, jsou neustále cílem čistek po celém světě.

Více blíže domova, v Severní Koreji, Kim Jong Un provádí čistku vlastního personálu, který je propojen se sionismem v Severní Koreji a jejich severokorejská síť v Japonsku přijde na řadu hned po té. To samé se může říct o Jižní Koreji, ze které jsou sionisté vyhošťováni taktéž.

Taktéž Abe nepočítá s podporou císaře, na což poukazuje událost, že Abe navštívil Svatyni Yasukumi. Japonský císař odmítá navštívit tuto svatyni, protože sionisté nařídili, aby tam byli pohřbeni všichni váleční zločinci v dekádě let 70.-tých let minulého století.

Jinými slovy, je viditelné, že Abého režim je poslední baštou cizinců, kteří kolonizovali Japonsko v letech 1860 a nastavili tam systém neo-babylónské šintoistické státní diktatury.

Tajná společnost “Trojnohého krkavce”, která existovala už v dobách, kdy bylo Japonsko poprvé obydleno lidskými bytostmi pozoruje velmi obezřetně celou situaci. Její členové nikdy a nikde, u žádného autoritativního orgánu, neregistrují své děti, a dávají jim speciální vychování, které zahrnuje tajné tibetské vědění. Téměř nikdy neintervenují do politiky, ale udělají to už brzy.

Nový Rok začíná tento měsíc vážně, a zatímco pomalu končí prázdniny, události už brzy dostanou nový rytmus. Už jsou antifašistické manifestace a útoky v Itálii, Spojených Státech, Francii, Thajsku, Cambodži, Turecku, Ukrajině a jinde.

Zdroj: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/pokracuje-ofenziva-proti-kabale-jejiz-obrana-se-rozpadla-ale-jeste-jsou-mozne-jiste-neprijemne-incidenty-/%20Vytvořte%20si%20vlastní%20stránky%20zdarma:%20http://www.webnode.cz
Více na: http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=6836

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář