Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sdělení galaktické federace světla vztahující se k českému a slovenskému národu

8. 9. 2016

Přijala Pleja 17.9. 2013

NAŠI MILOVANÍ PŘÁTELÉ ČESKÉHO A SLOVENSKÉHO NÁRODA

Vše je v souladu z Vesmírem, není proč se obávat a podstatné je, že informace od nás, z Galaktické Federace Světla Vám předáváme v pravý čas.

Od Nejvyššího Stvořitele - Zdroje Světla je vše geniálně naplánované. Aby se Vzestup planety Země úspěšně uskutečnil, je potřebné pozvedávat vaše vědomí už jen do vyšších vibrací. Osvobodíte se tímto, od ovládání vaši mysli nízkofrekvenčními energiemi. Jak už víte, na Zemi se nachází duše, které tvoří pro Světlo. Jejich úmysly jsou zcela čisté, ale někteří, hrají roli spojenců mocenské elity, či se prezentují jako vyslanci dobra a zároveň i zla. Pochopte, rozhodli se hrát na obě strany. Prostě taktizují, záměrně matou jak síly temna tak i lidské bytosti, které vlastně tímto podrobují zkouškám v jejich duchovním vývoji. Jen lidé na vyšším vývojovém stupni, mají schopnost rozpoznat jejich hru, vycítit jejich energie. Např. váš současný president Zem(an) - symbolizuje neutralitu, vyváženost energií. Nějaká hrozba z jeho strany, nečisté úmysly, nepřicházejí v úvahu. Pro Českou republiku je spíše přínosem.

A také toto dnešní sdělení je určeno především českému a slovenskému národu - Čechům a Slovákům, poněvadž vy jste už po tisíce let ve stálém energetickém spojení a stáváte se hlavním duchovním tahounem na krásné planetě Zemi. Ne nadarmo se o vás říká, že jste: "srdcem Evropy" A i když jako státy jste rozděleni, vaše energie jsou spojené a mnozí z Vás jsou vtělení dávní Mistři Atlantidy. Zvládáte to dobře, jsme na vás hrdí a máte naši plnou podporu. Svým vědomím frekvenčně proplouváte výš a výš a máte schopnost udržovat se už jen ve vyšších vibracích. Obdivuhodné!!!

A právě tato vaše jedinečná a obdivuhodná schopnost tak moc dráždí temnou stranu. Čím více pozvedáváte svá vědomí, o to více ztrácejí na síle a jejich záchranou jsou už pak jen média :-)) A u toho se vždy pousmějeme! A Vy sami nejlépe víte co vaše média dokáží udělat s lidskou myslí!!! "Střeste se těch, kdož falešné dary vám přinášejí.."

Milovaní, máte naši velikou podporu, všech milujících bytostí z vyšších sfér, tak moc vás milujeme a jsme radostní, když se probudíte z dlouhého sna a vaše duše poznává, že si v sobě nese dar jedinečnosti, energii ze Zdroje Světla. Jste novodobí tvůrci, tvoříte Nový svět. Mnozí z vás se dokázali prodrat z té nejhlubší temnoty k tolik vytouženému Světlu. Pro celý Vesmír obdivuhodné, skrze jak těžké zkušenosti jste se dostali až tak daleko. Velký kus práce utvářejí duše, které na Zemi přišly z vyšších světů. Dělají pro Vás všechny, matku Zemi, celý Vesmír maximum. Svou světelnou misi vykonávají s láskou v srdci a velkou touhou napomáhat při těchto transformačních změnách, které se dotýkají celého Vesmíru.

Přejeme vám hodně vnitřních sil, ale především se osvoboďte od nefunkčního systému vašeho světa a utvářejte si svůj svět, kde vládne láska, dobro a mír. Věříme, že to, co jste si předsevzali zvládáte utvářet. Vaše reality se frekvenčně shodují. Jste Jedno(ta) a jako kolektivní Vědomí jste se zavázali přidat se k tomuto velkolepému vesmírnému projektu a věříme s Vámi v jeho úspěšnost. Vaše srdce a síla ducha je to co vás dělá jedinečnými a silnými.

Milovaní, "Vězte tam venku je jen dobro" S láskyplnými pozdravy k Vám - Aaron Plejáďan, z páté dimenze a člen Galaktické Federace Světla.

Toto sdělení vám, předáno Galaktickou Federací Světla a přijato skrze Pleju - Světlo Krystal dne 17.9.2013 v čase 14:03 hod

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kontakt

Administrátor,23. 8. 2018 8:16

Dobrý den.
Nedávno jsem viděla toto video. Zkuste dotyčnou slečnu kontaktovat, třeba vám pomůže.
https://www.cestyksobe.cz/superrozhovor-s-mluvci-galakticke-rady-s-veronikou-mihalkovou/16525

prosím o pomoc

Richard,22. 8. 2018 23:53

prosím vie niekto ako sa mozem skontaktovať s Galaktickou federáciou?