Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rady a porady s vesmírnými lidmi

Příspěvky

Hathoři: Umění přeskakovat časové linie

17. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Poselství Hathorů z 3. srpna 2010 přijal Tom Kenyon
 
I když se to  někomu může zdát paradoxní, vaše časová linie - váš život - je jenom jednou z mnoha simultánních možností. A je zcela možné, opravdu je to vaše vrozené právo, abyste změnili vaši časovou linii a potenciály vašeho života. Vaše kultura vás z  mnoha důvodů zhypnotizovala abyste věřili, že jste omezeni pouze na linii jednoho času. V tomto poselství  se budeme snažit diskutovat o tom, jak chápeme pojem časových linií a jak je možné je změnit.
 

SaLuSa 5.10.2012

5. 10. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Mnohé veci vrcholia a dokonca aj odhalenie môže ešte byť oznámené nepravdepodobnými zdrojmi. Ak sa tak stane, donúti to ostatné krajiny priznať aké boli ich vlastné kontakty. Nepochybne bude zdráhanie odhaliť plný rozsah v ktorom boli uskutočňované. Avšak je čas, aby pravda vyšla von a napokon veľa z nej bude jednoducho potvrdenie toho čo už je známe. Nepochybne bude Národná Bezpečnosť použitá ako výhovorka pre zadržanie informácií týkajúcich sa dohôd s Mimozemšťanmi, ktoré zabezpečili ich prácu s US Vládou v podzemných základniach. Tiež je tu zaobchádzanie a výsledok tých, ktorí boli zajatí potom ako boli zachránení z havarovanej lode. Pre temných je tak veľa v stávke, a pravda bude odhalená keď fakty konečne vyjdu von.

 

Ariové - en. 5. dimenze v našich životech

24. 9. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Milí přátelé, přinášíme vám opět poselství od Ariů z 11. 5. 2010. Tématem tentokrát byla energie 5. dimenze v našich životech, její přijetí a pomoc v našich životech, také strach z této změny. Opět jsou doslova publikována jednotlivá poselství. Otázky byly zadány následovně:

1.    Jak uchopit novou en. 5D a jak s ní naložit ve 3D, našem životě a jak propojit svou vnitřní sílu s touto energií.

2.    Strach ze změny, z en. 5D

 

Kryon – Akašický kruh

21. 11. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Zdravím vás, moji drazí, jsem Kryon z magnetické služby. Posaďte se se mnou a snažte se pocítit opravdovost této energie. Je jí zde tolik. Lidské bytosti podílející se dnes večer na této inkarnaci a ti, kteří sedí na této židli, si skutečně neuvědomují, co je obklopuje, neuvědomují si původ své vlastní Akaši, reálně si neuvědomují vícerozměrné energie, které jsou kolem nich.

 

Alaje z Plejád - Otázky & odpovědi: Filozofie I

14. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

 Je regresní terapie užitečná a funguje regrese minulých životů?

Tyhle věci jsou užitečné pouze když: 1)Terapeut je SKUTEČNĚ duchovní osoba a zná energie a jiné dimenze. 2) když chceš rozpoznat a vyřešit karmické problémy z minulých životů.

Když zemřu a inkarnuji se do dalšího života je Zdroj ten, kdo rozhoduje zda budu muž či žena? Nebo je to má volba stejně jako výběr planety na které se chci učit (což záleží i na mé moudrosti)?

 

Počátek aktivace DNA

14. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

 Toto Kryonovo poselství pochází z r. 2009 a bylo jedním z prvních, kdy se vyjadřoval šířeji k lidské DNA. Ty další, které již byly nedávno přeloženy, zaslány a také umístěné na různé weby, pak následovaly. Nicméně je zde i přesto pro nás mnoho nového.
Přeji kvantový účinek tohoto sdělení.

Láďa

 

Kontaktéři a kontaktovaní mimozemšťané

7. 5. 2010

| Komentářů: 5

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Mnoho zkušeností jsme získali nonverbální komunikací, která se uskutečňovala cestou mentálních dotazů s členy posádek kosmických korábů a s jinými mimozemskými jedinci. Je nutné se ihned vypořádat s otázkou, zda tato komunikace není daná čirou fantazií, živenou vědomým či podvědomým přáním tazatele.

 

Dianne Robbins: TELOS, prenosy z podzemného mesta pod Mt.Shasta

31. 3. 2010

| Komentářů: 4

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Privítanie z Dutej Zeme
(Mikos Prostredníctvom Suzanne Mattes)
To čo držíte v rukách nie je nič menšie ako kolektívny zázrak medzi MY Podzemnej Komunity a autorkou tejto knihy. Je to zázrak lásky, oddanosti a srdečnej túžby medzi príbuzným a rodinou. Som vyznamená a poctená, že môžem predstúpiť, aby som predstavila túto spoločnú snahu v mene Telos a a tých z nás, ktorí žijú pod povrchom tejto krásnej planéty, ktorú voláme Zem.

 

Nečakajte ďalší deň - Vzostup je záležitosť typu urob-si-sám

20. 12. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Je to vaša voľba. Ale Dôvera má svoju vlastnú vnútornú hodnotu pre bytosti tretej hustoty, pretože tam kde je dôvera nie je vibrácia strachu. Dokonca aj keď dôvera umožní druhým aby vás podviedli, je to lepšie ako nedôverovať.

 

Hovorí Andromédska a Plejádská Vysoká Rada

7. 12. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rady a porady s vesmírnými lidmi

Vskutku Plejády museli mať značný šarm, pretože niekoľko z najpopredenjších Olympských bohov (vrátane Zeusa, Poseidona a Aresa) boli zapletený v ľúbostnom pomere so siedmymi nebeskými sestrami – a tieto vzťahy mali nevyhnutne za dôsledok zrodenie detí: