Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Plejáďanech z planety Erra

20. 1. 2009
G. Moosbrugger prozradil další podrobnosti
o životě mimozemšťanů

 

 "Podle pramenů, které má pan Moosbrugger k dispozici, existuje v otevřené hvězdokupě Plejády několik planetárních systémů. Jeden z nich nese název Taygeta. Čtyři z deseti planet, které krouží kolem centrální hvězdy, jsou obydleny. Erra je název té, z níž pocházejí bytosti, které kontaktují s pozemšťany ve Středisku stříbrné hvězdy Semjase v horách nedaleko Curychu. Střední vzdálenost od hvězdy, obdobné našemu Slunci, je stejná, zhruba 150 miliónů kilometrů. Obdobně i doba oběhu kolem hvězdy (365,25 dne) a hustota (5,6 g/cm3). Sklon rotace osy má planeta Erra 23,5°, zatímco Země 22,99°. Průměr errského rovníku je 12 756 km, náš jen 12 749 km. Gravitace je menší než na Zemi, errská atmosféra však obsahuje asi o 12 procent více kyslíku. Rok Eřanů je delší než náš: 13 asarů (měsíců). Den (musal) na Eře má 23 hodin (odurů) a 59,4 minuty. Průměrná délka života obyvatel na planetě Erra je mnohonásobně delší než u nás. Zajímavé je, že namají auta a nestavějí silnice; přemisťují se pomocí vznášedel. Půdu obdělávají stroji na zemi, zem se nasává, odděluje od plodů a zpracovaná se klade zpět. Peníze nemají. Pracují ve prospěch společnosti dvě hodiny denně, jinak se zabývají například kulturou a sportem. Fyzický pohyb na čerstvém vzduchu je pro ně základní potřebou."

 

 

 

 

Toto je přesný přepis článku, jak vyšel v Pražských novinách dne 21.9.1996
Došlo v něm k několika nepřesnostem, které jsou nyní uvedeny na pravou míru:

·        přehozené údaje o sklonu osy mezi Zemí a Errou - Země 23,3°, Erra 22,99°

 

·        hustota planety Erra je 5,5 g/cm3 a Země 5,52 g/cm3

 

·        přehozené údaje o průměry rovníku mezi Zemí a Errou - Země 12 756 km, Erra 12 749 km

 

·        rok Eřanů je stejně dlouhý, jen dílů je 13 (asarů)

zdroj: www.skola-esoteriky.cz

Pavle 1!! (Samael, 24. 06. 2008 11:22)

Ahojky!
To, co tady říkáš, je sice částečně pravda,ale nemůžeš to zobecňovat na všechny kouty Stvoření. Protože to je nesmysl. Má vlastní planeta strávila několik milionů let v naprosto neměnném stavu až potom, co jsem sám zadal impuls, začalo v ní teprve docházet k další fázi vývoje. To, co je tady na zemi je celkem výjmečný stav dění, rychlost změny je tu maximální. To, co existuje na Zemi, je vůbec z mnoha hledisek naprosto nevídané a ve vesmíru na to nejsou obdoby. Proto si nepleť lidské zákony se zákony Universa.
Navíc, nikdo neříkal, že se Plejáďané nemění. I taková společnost může být ještě lepší a může se dále vyvíjet do větší dokonalosti. Oni se vyvíjejí tím, že nám pomáhají, abychom se my sami vyvinuli. Tím, že se střetávají naše a jejích filosofie a jejích znalosti se obohacují, stejně jako ty naše. Taková společnost pro tebe vypadá jako utopie, protože se toto týká nejuhlubšího lidského zoufalství, zda jsme schopni žít v míru a bezpečí.

Pavle 2!! (Samael, 24. 06. 2008 11:21)

A moje odpověď je ano. Jsme schopni žít stejně jako oni, ovšem za předpokladu, že se zbavíme toho našeho hloupého pesimismu. Později o tom všem napíšu ještě článek. Jinak tě samozřejmě nechci vůbec peskovat. Naopak přemýšlíš úplně normálně a logicky a já jsem ráda, žes mi napsal, protože jsi mi tím poskytl inspiraci k dalšímu článku. Nicméně jestli o Plejáďanech chceš vědět ještě víc, tak bych ti poradila, aby ses podíval na stránky Time angela, protože tam mám danou knihu o poselstvích Plejáďanů, kdyby sis ji chtěl přečíst.
A jinak se měj krásně!! Čus!!!
PS: JO a promiň mi ten tón, prosím tě. Občas jsem jak stará kantorka a ani sama si to neuvědomuju.

Ahoj Samaeli (Pavel, 24. 06. 2008 10:26)

Pro bytosti je přirozený vývoj, překonávání stávajícího něčím originálním. Vše se neustále mění, optimální neměnná společnost nemůže existovat, protože by neuspokojila ducha v ní zúčastněných bytostí. Filmy Až přijde kocour, Starci na chmelu a mnohé další ukazují, jak se úžasné věci objevují v konfrontaci s hezky nalajnovanou společností.

Ahoj Pavle! (Samael, 23. 06. 2008 14:43)

Upřímně řečeno, teď jsem tak nějak nepochopila, kam tím směřuješ... Mě to upřímně řečeno přijde zajímavý a jako způsob života celkem i logický, tak proč ne?

idylka :-) (Pavel, 23. 06. 2008 10:33)

Všechny děti na Eře jsou pionýři, všichni mladí jsou členy jednoho svazu a všichni dospělí členy jedné strany :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

topvar101@azet.sk

Dimitar Stojnov,7. 7. 2015 13:19

Veľmi sa zaujímam o PLEJAĎANOCH z planety Erra.

Re: topvar101@azet.sk

Dimitar Stojnov,14. 12. 2020 16:19

Chcel by som sa zoznamiť s tymito bytosťami a stať sa prijatelmí !!!!!

facebook

Dimitar Stojnov,16. 2. 2020 10:26

topvar101@azet.sk

Dimitar Stojnov,7. 7. 2015 13:17

Mám veľký zaujem o PLEJAĎANOCH z planety Erra.