Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimozemský zájem o Olomoucko

31. 10. 2012

Má pozorování probíhají vždy na stejných místech a to v úseku „Moravské cyklostezky“. Tato stezka kopíruje starou původní tzv.. jantarovou , tato stezka kopíruje tok řeky Moravy.

Mé pozorování provádím pravidelně v úseku Dub n.Moravou – Tučapy-Bolelouc a končí nad obcí Čertoryje, kde klesá na úroveň hladiny toku řeky a pokračuje do Olomouce. Od tud dále směrem na Jeseník.

obr. 36

Pozorování z místa nad Čertoryjemi, pohyb malou rychlostí,objekt nezářil,nepoužíval možnosti taktického pohybu.Rychlost se zdála podobná jako u sportovního letadla, doba pozorování 1 min. Podobnost s lodí která byla pozorována v Turecku.

obr.272

Tento den jsem to chtěl zdát a odjet domů, ale pojednou jsem měl pocit jako by něco zastínilo slunce, jako mrak,ale obloha byla čistá,když v tom jsem měl pocit jako když něco letí přímo na mě až jsem z toho pokrčil hlavu aby mě to netrefilo. Byl to zážitek jak v panoramatickém kině ,proletělo to nade mnou o pokračovalo směrem na Olomouc a tam to zmizelo nad horizontem. Bylo to obrovské možná i 100m.

obr.252

Na tomto snímku mě zaujal tvar jedné z lodí, vypadalo to jako bumerang pěkně zaoblený a kolem něho poletovaly telemetrické sondy které byly hbité a poletovali okolo onoho letadla,

Působilo spíš jako nákladní letadlo. Copak asi vezlo, že se o něj zajímaly ony telemetrické sondy ?

obr.476

V pozadí tohoto snímku je místo,které je neustále monitorováno kosmickými loďmi .

Na tomto místě provádím již několik měsíců pozorování. Toto plavidlo nepřetržitě

krouží ve tvaru kuželu ,jsou-li na obloze mraky tak se skrývá. Nejsou-li tak je pořád v letu.V tomto případě, přilétlo ke mně blíž, zřejmě se přesvědčit zda-li jsem to já, tak je to pokaždé.

Někdy se dokonce zastaví a já cítím něco jako šimrání na temeni hlavy, poté pokračuje v létání. Vzdálenost ode mne je asi 300m. Podle odhadu má tento disk průměr 8m,jelikož traktor s valníkem na poli v této vzdálenosti vypadá rozměrově stejně.

obr.195

Zde jsem pozoroval onu helikoptéru, vlastní ji jeden Olomoucká podnikatel.

Vyfotil jsem nejméně 40 snímků když tu najednou se před mým objektivem objevil tento objekt. Vypadalo to jako velký kovový škopek obrácený dnem vzhůru a pod ním koule,která

jako-by svítila tmavým světlem, velikost se za tento okamžik nedala určit,pohyb byl totiž cik-cak .Párkrát zakroužilo a odletělo to směrem nad Přerov, poblíž je vojenská letecká základna.

Byl to pro mě neobvyklý tvar.

obr.356

Tak tento záběr není ničím neobvyklým,tyto tyčové lodě se v této oblasti pohybují dost běžně.

Podobných záběrů jsem pořídil letos již 100.Tato loď je vyjímečná tím že z jejího nitra vylétají a zase zalétají malé disky ve velkém počtu.Jedná se o parkovací a servisní plavidlo.Bývá nejčestěji doprovázeno velkou kulovitou sondou o průměru 5m.Toto místo je mé oblíbené,je na něm rozhled od Zábřeha až po Přerov.V pozadí je nejčastěji vidět Sv.Kopeček u Olomouce.Stojím na místě starého keltského hradiště, překrytého stát. statkem pro chov hovězího dobytka.

obr. 507

Opět místo za statkem,tento objekt se zčistajasna objevil mezi mraky,Nebylo možné si ho nevšimnout jelikož okolo něho se vytvářela jakási mlhovina téměř rudé barvy. Velikost – asi jako osobní dopravní letadlo. Po přiblížení je patrné vytváření antigravitačních bublin na kterých se tyto lodě pohybují prolétají-li do naší dimenze.V jednom okamžiku se tato rudá barva změnila na tmavou a loď získala zase charakteristické zbarvení do černomodra a byla pryč.V našem spektru tato barva není ,proto se zobrazí ten nejbližší odstín,což je buď černomodrá a nebo žádná, a tím se stává vlastně pro naše oko neviditelná.

To že to vidím je jen pouhý výsledek trénování třetího oka na kosmické lodě,v tomto případě se pro mě stávají viditelné,a ony se sami nikterak přede mnou neskovávají.

Díky tomu mohu i nadále všem badatelům ukázat „co nám to tady létá nad hlavou“.

 

Pavel z Olomoucka.



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/mimozemsky-zajem-o-olomoucko/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nesmysl

,10. 2. 2015 10:16

Myslím, že byste měl vyhledat pomoc odborníka dřív, než to bude na Vaši hlavu mít větší dopad.

Není divu

Alladin,3. 1. 2013 8:59

Zdravím,
není ovzláštním překvapením, že zde tyto entity jsou k přítomny.
Jsou tu minimálně dvě místa, jež jsou z hlediska energetického pro tyto temné bytosti zajímavé. Nebudu je jmenovat, ony keltské krystovské kmeny dobře věděly, kde stavět.