Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZOROVÁNÍ UFO NAD JAPONSKEM PŘEDPOVĚZENO V TAJNÉ BRITSKÉ ZPRÁVĚ

21. 4. 2011

 Potvrzené zprávy o „visícím“ UFO a tisících „blikajících světel“ nad epicentrem březnového největšího zemětřesení v Japonsku, které leží od prefektury Miyagi asi 250 mil (362,9 km) severovýchodně od Tokia – a UFO spatřené blízko Osaky a Yokohamy byly předpovězeny v nedávném uvolnění 8 500 stránek tajných zpráv o UFO britskou vládou, které ukazují na 60 let pozorování UFO „během období světových krizí.“

Podle japonské Kyodo News Agency a dalších japonských médií byly od pátečního zemětřesení o síle 9° Richterovy škály nad zemí stovky a snad „tisíce pozorování UFO“. Také video ze zpravodajského kanálu NHK World English a osobní videonahrávky ukazují světelná UFO rychle letící na obloze a pak přelétávající nad Pacifikem blízko zóny epicentra zemětřesení v Japonsku. Videonahrávky, kde je zachyceno UFO, byly odvysílány na regionálním TV kanále a na internetu již v pátek (8.3.2011) s poznámkami světové komunity UFO „podivná dráha světla vypadá jako UFO nad Japonskem“.

Navíc ojedinělá videonahrávka protivzdušné obrany Japonska ukazuje nové UFO, letící nad nukleárně poháněnou letadlovou lodí amerického námořnictva „Ronald Reagan“ a to časně ráno v pondělí (11.3.2011), když loď a její doprovodný raketový křižník a torpédoborce připluly k japonským břehům pomáhat s katastrofou.

 

Tajné spisy UFO ukazují na světové katastrofy a pozorování UFO

Masivní zásoba tajných spisů UFO britské vlády – které v podstatě potvrzují, že nejsme sami a UFO a mimozemský život nějakým způsobem navštěvuje Zemi od dob, kdy je tu člověk – také představuje zarážející dokument, který spojuje velká světová neštěstí s tím, co jeden tajný spis nazývá „překvapivý vzestup pozorování UFO“.

Britské spisy UFO také pronikají do souborů amerického zákona o svobodě informací -  protože se odkazují na pozorování UFO, což se objevilo v uvolněných tajných amerických vládních zprávách o UFO – a zmiňují vyšetřovatele FBI Dr. Allena Hyneka. Britské spisy jsou nejasné, když přijde na Hyneka, slavného amerického lovce UFO a ikonu světové historie ufologie a mimozemského života na Zemi. Přesto se soubory snaží vysvětlit, proč Hynek – astronom a fyzik – byl konzultantem ministerstva obrana Spojených států po téměř 15 let a také sloužil jako zakladatel Centra studií UFO, které si přálo hlásit tajná pozorování UFO jak americké vládě, svým spojencům, tak dokonce i OSN. Britské zprávy UFO spojují Hynekova studia se „světovými katastrofami“ a s tím, proč vzrůstá počet pozorování UFO. Například: existovaly stovky zpráv japonských médií za posledních několik dní o UFO nad těmi japonskými městy, která byla silně zasažena zemětřesením a následnou tsunami.

Hynek, bývalý předseda oddělení astronomie na severozápadní univerzitě a ředitel Lindheimerova astronomického výzkumného centra, byl jaksi zvláštním druhem ,,chlápka“, jak si vzpomíná jeden reportér na rozhovor, který s ním v roce 1977 dělal, když mluvil o svém prvním příběhu UFO z Air Force.

Nyní o 33 let později, si to tento reportér vybavuje v nově uvolněných tajných britských spisech UFO, kde Hynek podává hlášení kongresnímu sněmovnímu podvýboru o „historicky významných vazbách mezi UFO a katastrofami“ a to jak v USA, tak v ostatních částech světa. Zdá se, že Hynek předběhl dobu ve snaze vysvětlit, proč existuje „tolik pozorování UFO“ v období krizí, ať je to válka či nějaké zemětřesení.

 

Britské spisy UFO potvrzuje Sněmovna lordů a ví o tom královna

O celkové zprávě z téměř 60-letého utajování spisů UFO britskou vládou před veřejnou sférou uvádí londýnský tisk The Guardian že, „lidé byli udržováni v nevědomí a zacházelo se s nimi jako s blázny, když se podělili o informace ohledně UFO s policií a vládou.“

Zatímco záležitost UFO byla obecně předmětem výsměchu, britská vláda při uvolňování svých „tajností“ po téměř 60-ti letech – během oficiálního uvolnění 3. března 2011 – řekla jednomu přednímu mluvčímu své vlády: „Klamete lidi Velké Británie“ povolováním odtajnění příliš mnoho věcí, které byly tak dlouho utajované.

Mezitím the Guardian a další britská média tvrdě udeřila na ministerstvo obrany Velké Británie za to, že lidi, kteří hlásí pozorování UFO nazývají „šílenci“, přestože vysocí aristokraté země, známí lordi Sněmovny lordů a dokonce i anglická královna, o tajných spisech UFO vědí.

Kromě předchozích odhalených spisů – které obsahují více jak 8500 dokumentů, které jsou dostupné veřejnosti a s dalšími, které jsou „odložené“ z různých bezpečnostních důvodů – existuje udivující přístup ministerstva obrany, že „jev UFO byl projednáván na nejvyšších místech vlády celosvětově a v roce 1979 Sněmovna lordů pořádala na toto téma mezi zákonodárci první parlamentní debatu (pokud je nám známo).“ Předmětem byly desítky tisíc potvrzených pozorování UFO britskou policií, vládními činiteli, členy královského letectva a spousty dalších, které Sněmovna lordů považuje za „hodnověrné“ a „nade vší pochybnost“.

Jednoduše řečeno, jeden britský mediální analytik řekl po doznání ministerstva obrany, že tato pozorování UFO drželi v tajnosti po 60 let: „To podělali.“

Zároveň se v tom někdo, kdo nechápe britský vládní systém může ztratit, protože Sněmovna lordů je tvořena lidmi, kteří zdědili rodinné tituly a těmi, kteří dostali tituly díky svému držení obrovské finanční a majetkové rezervy, jakož i proto, že byli nějak spojeni s královskou rodinou. Sněmovna lordů má 675 členů – někteří z nich jsou ti nejvzdělanější lidé světa – kteří z nejrůznějších důvodů udržují informace a diskuze o UFO v utajení před světem a to od jejich formálního přehodnocení této záležitosti v roce 1979.

Kromě toho, hlavní činností Sněmovny lordů je „dvojí kontrola“ vládních zákonů, „aby zajistili, že budou v pořádku fungovat.“

Zatímco královna sama nehraje žádnou roli v rozhodovacím procesu, vytvářeném v parlamentu, předpisy uvádějí, že „královna si je dobře vědoma toho, co Sněmovna lordů či vládní agentury dělají.“

Dalším pozoruhodným odhalením je nedávné uvolnění britských tajných spisů UFO pojednávajícím o „teroristickém útoku na Spojené státy 11. září 2001“. Přestože jsou tyto britské spisy jen útržkovité, zmiňují se, že „na radaru bylo zachyceno 15 neidentifikovaných objektů (UFO) přibližujících se k Anglii toho osudného dne 11. září 2001.“

 

Dave Masko  14.3. 2011, HULIQ

 

http://www.youtube.com/watch?v=8HIrRuGYjwc&feature=player_embedded

 překlad: Karel Rašín

Zdroj: www.exopolitika.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář