Jdi na obsah Jdi na menu
 


10 příznaků, že globální elita ztrácí kontrolu

20. 11. 2013

Karma dohání globální elitu mílovými kroky. Spolu s tím, jak Ti u moci směřují ke zničující porážce se svými plány války v Sýrii, objevují se příznaky, že jejich vláda nad lidstvem rychle slábne.

Během posledního desetiletí byla globální elita šílená ve své štvanici za konsolidací moci nad světem. Byl to vždy jejich plán stejně jako u šílených zlosynů z komických knih, ale po 11.9 jejich plány přejely do rychlého pruhu a pak během finanční krize 2008 přešly na turbo.

Jsou však odsouzeny ke zkáze, protože lidé jsou tu proto, aby byli vedeni svou vlastí svobodnou vůlí, nikoliv, aby byli kontrolováni jako dobytek. Čím více se elita snaží o kontrolu lidstva, tím dochází k větší entropii. Entropie pro ty, co to neví, je nedostatek řádu či předpověditelnosti; postupný úpadek do nepořádku.

Ač se elity stále těší ohromně opulentním výhodám oproti masám, tak teď už rezignovaly na tyranské chování, aby si udržely kontrolu. To následně odhalilo jejich temnou stránku, kterou chytře celé věky skrývaly. Teď ale už ne.

Lidé se houfně probouzí, přinejmenším tak rychle, jak elita dovede budovat celé spektrum matrixu svého vězení. Jen ať to zkouší. Abych parafrázoval Victora Huga: „Žádná armáda nemůže zastavit myšlenku, jejíž čas nadešel.“

Zde je deset projevů toho, že elita ztrácí nad lidmi kontrolu:

1.     Lži oficiálních činitelů už nejsou účinné: Ty lži, co říkají, už prostě nefungují. Bývaly časy, kdy tito činitelé lhali, zvláště o válce a míru, a věřilo se jim. Protože konec konců, jací zlosynové by o takových věcech lhali? Lidé chtějí věřit, že když je v sázce život nebo smrt, tak se jim říká pravda. V tomto okamžiku, i kdyby mluvili pravdu, tak by jim jen málokdo věřil.

2.     Žádná důvěra v politiku: US politici mají jen ubohé míry souhlasu. Důvěra ve vládu je nejnižší, co kdy ve všech časech byla, tady i ve světě. Mainstreamové průzkumy ukazují, že jen 10% veřejnosti má důvěru v Kongres. Jinými slovy, 90% jim nedůvěřuje, že jsou kompetentní k vládě.

3.     Žádná důvěra v média: Většina posledních průzkumů ukazuje, že 77% obyvatelstva už nevěří korporátním televizním zprávám. Je snad nějaký div, proč se médiím establišmentu tak nedaří udávat své lži o údajných chemických událostech v Sýrii? Ani se svým monopolem nad vysíláním, už stejně nemohou tvrdit, že černá je bílá prostě jen, protože tak se to říká oficiálně.

4.     Odmítají se bankéři: Maďarsko se nedávno stalo první zemí, která následovala Island tím, že odhodili jho mezinárodních bankéřů (MMF) a uvažují o stíhání bývalých ministerských předsedů, kteří lidi zotročili dluhem.

http://www.youtube.com/watch?v=BzToBNKVwBs&feature=player_embedded

Podívejte se, jak ten trend pokračuje i tím, když se národy rozhodnou osvobodit se bankrotem.

5.     Vatikán se náhle očišťuje: Za bývalého papeže Benedikta, vypukl ve Vatikánu skandál zuřící kvůli krytí věcí počínajících pedofilními knězi a konče podfuky s praním peněz. Benedikt v náhlém bezprecedentním kroku odešel do důchodu a uvolnil cestu pro papež Františka, jevícího se jako sympatičtější. Všechna opatření papeže Františka zběsile pracují na obnovení mírumilovné a pokorné reputace církve. Ať už je to autentické nebo je to jen propagandistický manévr, vypovídá to o tom, že církev byla k takto drastickému obratu donucena, aby se zachránila před ztrátou důvěry.

6.     Bouřící se vojáci: Nakonec. Vojáci, kteří mají zakázáno činit politická prohlášení, neustále promlouvají proti US válečným dobrodružstvím. Jak ve slavném výroku řekl Einstein: „Pionýry světa bez válek jsou mladí muži (a ženy), kteří odmítají vojenskou službu.“

7.     Militarizovaný policejní stát: Jedním z nejtemnějších projevů toho, že elita ztrácí svůj úchop moci, je to, že buduje militarizovaný policejní stát, zvláště cvičený pro boj s domácími občanskými nepokoji. Místní policajti s tanky a dalším bojištním vybavením spolupracují s Federály ve Slučovacích centrech, aktivní jednotky Armády jsou na americké půdě poprvé v historii, špehovací sítě NSA využívá IRS (finančák) a DEA (protidrogoví) a podle NDAA se v Americe odstraňuje řádný proces, což je jen pár tyranských kroky činěných k zabezpečení zločinců z elity před protiúderem veřejnosti. Jsou jasně vystrašení a mají proč, vzhledem k tomu, co provedli Americkému lidu a Ústavě.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Equc9A1pqQk

8.     Všude síli hrnutí za odtržení: Odtrhávání se států od větších politických celků bývalo až dosud extrémně okrajové. V Americe hnutí za odtržení začíná u veřejnosti vítězit v částech Colorada a Californie. V Evropě dochází k vážnému hnutí za odtržení ve Španělsku a ve Skotsku, stejně jako u několika národů EU, které flirtují s myšlenkou, že zahodí euro. Decentralizace = Entropie!

9.     Všude odmítají GMO potraviny: Kontroluj potraviny a kontroluješ lidi. Teoreticky je to pravda, ale v praxi je to čím dál obtížnější. Vůdci GMO jako Monsanto jsou odhalováni. Ani všechna jejich politická a ekonomická síla nemůže porazit šíření znalostí o nebezpečích pesticidy prosáklých potravních Frankensteinů. V Americe i po celém světě se na protest proti jejich produktům pálí pole s GMO a informované národy nadále jejich produkty odmítají s tím, že zákony o označování nabývají na hybnosti.

10.  Konopné osvobození: Mnozí, co to čtou, si myslí, že legalizace marihuany je povrchní věc vývoje. Je to ale významný ukazatel toho, jak úchop elity uvadá. Utratily nesmírné zdroje, aby konopí udrželi v ilegalitě. Konopí bývalo po celé věky mocnou medicínou pro tělesné, duševní i duchovní zdraví. Tahle jediná rostlina představuje ohromnou hrozbu pro mocenské struktury a jejich průmysly, a tudíž ta zjevně nesmyslná ilegalita. Nadcházející globální ústup od tyranské politiky prohibice je prvním z mnoha ústupků, co přichází.

Eric Blair, pro Reformy.cz přeložil Miroslav Pavlíček

Zdroj: activistpost.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář