Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vědecký důkaz, že lidská rasa byla vytvořena mimozemšťany

16. 4. 2014

Nelekejte se, ale máte ve svém genetickém kódu mimozemskou DNA, říkají vědci.
Skupina výzkumníků pracovala po 13 let na projektu lidského genomu. Tento projekt byl dokončen v roce
2003 a naznačuje, že vědci učinili udivující historický objev: Domnívají se, že takzvaných 97% nezakódované sekvence v lidské DNA není ničím menším než genetickým kódem mimozemských životních forem.

Nezakódované sekvence, původně známé jako „odpadní DNA“, byly objeveny před lety a jejich funkce zůstala záhadou. Drtivá většina lidské DNA je mimozemského původu.
Po kompletních analýzách za asistence dalších vědců, počítačových programátorů, matematiků a dalších učenců, profesora Changa zajímalo, zda zjevně „odpadní lidská DNA“ byla vytvořena nějakým druhem „mimozemského programátora“.
Profesor Chang dále uvádí: "Naše hypotéza je, že vyšší mimozemská životní forma se zapojila do vytváření nového života a vysadila jej na různých planetách. Země je jen jedna z nich.“ Profesor Chang dále naznačuje, že: „To, co vidíme v naší DNA, je jakýsi program obsahující dvě verze nějakého velkého kódu a základního kódu.“ Chang také potvrzuje: „Prvním faktem je, že úplný „program“ nebyl rozhodně napsán na Zemi; což je nyní ověřený fakt. Druhým faktem je, že geny samy o sobě nejsou dostačující pro vysvětlení evoluce; „ve hře“ musí být něco většího.“

,,Dříve nebo později", říká profesor Chang, ,,se musíme vypořádat s neuvěřitelnou představou, že veškerý život na Zemi nese genetický kód svých mimozemských bratranců a sestřenic a že s evolucí to není tak, jak jsme si mysleli.“

Projekt důsledků objevu lidského genomu, spojeného s "lidsky vypadajícími mimozemšťany"
Důsledky těchto vědeckých zjištění posilují tvrzení ostatních vědců a pozorovatelů, že nastal kontakt s lidsky vyhlížejícími mimozemšťany „mimo tento svět“.
Tito tvrdili, že poskytli určitý genetický materiál pro lidskou evoluci a že mnozí z těchto mimozemšťanů dovolili některým svým zaměstnancům inkarnovat se jako „hvězdné sémě“ na Zem v lidských rodinách. Říká se jim „hvězdná sémě“ nebo "hvězdné děti" či také „hvězdní lidé“.


V lidské DNA jsou zakódovány mimozemské signály
Nyní v roce 2013, vědci z Kazachstánu věří, že lidská DNA byla zakódována mimozemským signálem od starých mimozemských civilizací. Nazývají to "biologické SETI" a výzkumníci tvrdí, že matematický kód v lidské DNA nemůže být vysvětlen evolucí. Shrneme-li to, jsme živoucí, dýchající nádoby pro jakýsi druh mimozemského poselství, které je snadnější využít k zachycení mimozemského života, než zachycovat mimozemský život přes radiové vysílání.

,,Jakmile je jednou zafixován, mohl by kód zůstat beze změny po věky; ve skutečnosti je nejodolnější známou konstrukcí,“ napsali vědci ve vědeckém časopise Ikarus. ,,Proto představuje mimořádně spolehlivé úložiště pro inteligentní charakteristiky. Jakmile je genom příslušným způsobem přepsán, nový kód s charakteristickým znakem zůstane zmrazen v buňce a jeho potomstvu, takže pak může být doručen skrze čas a prostor.“

Vědci také tvrdí, že lidská DNA je zorganizována tak přesně, že ukazuje „soubor aritmetických a ideografických vzorců symbolické řeči“.
Jejich výzkum vedl vědce k závěru, že jsme byli vynalezeni „mimo sluneční systém již před několika miliardami let.“

Jedna záhada však zůstává: Kdybychom byli stvořením mimozemšťanů, kdo stvořil je?  

 

Překlad: Karel a Dana Rašínovi

Zdroj:  http://www.thecontroversialfiles.net/2013/07/scientific-proof-human-race-were.html?m=1



Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/vedecky-dukaz-ze-lidska-rasa-byla-vytvorena-mimozemstany-/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář