Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utajované a zatajované?

Příspěvky

Projekt NESARA

30. 10. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

USA a KANADA sa chystajú využívať výhody najhumanitárnejšej udalosti akú kedy svet videl. NESARA prináša MIER, CELOSVETOVÝ BLAHOBYT a MEDZINÁRODNÝ EKONOMICKÝ PROSPECH

 

Chemtraily

4. 8. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Zrovna včera jsem si liboval, jak "normální" jsou v Praze mraky, že to je jako za mých mladých let, co pamatuju z oblohy. Takže to dnes nad ránem smázli. Jak jsem zjistil pohledem venku, v Praze je mohutně nachemtrailsováno.

 

Britská vláda odtajnila dokumenty o UFO

26. 7. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Britské ministerstvo obrany v neděli poodhalilo roušku tajemství nad dalšími dokumenty ze spisu týkajícího se UFO (neidentifikovaných létajících předmětů). Mezi jiným sdělilo, že v roce 1990 informovalo další ministerstva o pozorování neidentifikovatelného létajícího předmětu podobajícího velkému diamantu.

 

PRAJETE SI, ABY SME SA UKÁZALI?

15. 7. 2009

| Komentářů: 4

| Rubrika: Utajované a zatajované?

ZMEŇTE SVET! "ROZHODNITE, ČI SA MÁME UKÁZAŤ!"

Nie je dôležité, kto ti doručil toto preložené posolstvo; nech je v tvojej mysli ako anonymný. Na čom naozaj záleží je to, čo s týmto posolstvom urobíš! Ako všetky uvedomelé bytosti v tomto štádiu vývoja, môžeš sa na tejto planéte cítiť izolovaný. Napriek tomu si na pokraji veľkých vyzdvihnutí, ktorých si je vedomá len menšina. Nie je v našej zodpovednosti meniť tvoju budúcnosť bez toho, že by si si to nezvolil. Cháp toto posolstvo ako celosvetové referendum. Nech je tvoja odpoveď ako hlasovací lístok!

 

Mimozemšťané existují, jen se to tají, tvrdí americký astronaut

3. 4. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Bývalý astronaut amerického Národního úřadu pro letectví a vesmír (NASA) Edgar Mitchell, jenž byl šestým člověkem na Měsíci, šokoval posluchače britské rozhlasové stanice Kerrang! Radio prohlášením, že mimozemšťané existují. Podle něj navštívili Zemi hned několikrát - ale vlády jejich přítomnost už šest desetiletí tutlají.

 

Umělé objekty v naší sluneční soustavě

23. 3. 2009

| Komentářů: 2

| Rubrika: Utajované a zatajované?

V noci 29. júla 1953 si John O'Neill, vedecký redaktor novín HARALD TRIBUNE a amatérsky astronóm, opäť pripravil teleskop, aby mohol pozorovať Mesiac. A neveril svojim očiam. Okraj mesačného mora Mare Crisium, ako sa zdalo, bolo premostené obrovským mostom. Neill tomu nemohol uveriť, pretrel si niekoľkokrát oči, ale zistil, že sa nemýli. Most tam predtým nebol, tým si bol istý, a naviac musel byť obrovský - možno 20 km dlhý. Ani po niekoľkých výmenách šošovky sa obraz nezmenil a po devädesiatich minútach pozorovania dospel Neill konečne k presvedčeniu, že vidí reálny útvar. Lenže keď o tom napísal do novín, nikto mu neveril.

 

Další hovory s Henry Deaconem

25. 2. 2009

| Komentářů: 2

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Naše poslední komunikace od Henryho proběhla ke konci měsíce března 2007. Od té doby se nám tento muž neozýval, i když jsme se mnohokrát usilovali obnovit náš písemný kontakt. Nakonec se nám prakticky po osmi měsících odmlky znovu ozval, brzy poté co jsme se vrátili do Los Angeles a poté co strávil nějaký čas v Evropě. Jak jsme se dozvěděli, byly důvody pro jeho odmlčení různorodé, mnohé se týkaly jeho osobních záležitostí, které vyžadovali se na určitou dobu více stáhnout do soukromí. Nicméně existuje množství faktoru, které ho nakonec přiměly k tomu, aby ještě jednou promluvil.

 

 

Rozhovor s Henry Deaconem

3. 2. 2009

| Komentářů: 4

| Rubrika: Utajované a zatajované?

Tento základní rozhovor byl uskutečněn v roce 2006 s následnými dvěma doplňky z roku 2007, ke kterým se ještě dostaneme později. Rozhovor byl uskutečněn s fyzikem, který si přeje na svou žádost zůstat v anonymitě („Henry Deacon“) je pseudonym. Vzhledem k tomu, že tato písemná verze je zpracování původní video reportáže museli jsme některé detaily vynechat, tak aby identita tohoto člověka zůstala nedotčená. Jméno Henry je pravé i detaily jeho zaměstnání se nám nakonec podařilo ověřit. Osobně jsme se s ním setkali hned několikrát.